Артикул:
20703

Серветки TAC Petek Mutfak 40 * 60 2 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки TAC Petek Mutfak 40 * 60 2 штуки, від популярного турецького виробника, який завоював бездоганну репутацію. Виріб виготовлено з 100% бавовни вищого гатунку. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра, поверхня текстурірована дрібної клітиною. У комплект входить дві серветки: одна білого, а друга на вибір: рожевого або блакитного кольору. Окрасою служить чудова вишивка у вигляді кумедних пташок. Поставляється в поліетиленовій упаковці від виробника.

Невідємним атрибутом на кожній кухні є кухонні рушники. Текстиль допомагає господарочкам підтримувати чистоту і робити побут максимально комфортним і зручним. Ринок сучасної текстильної промисловості переповнений всілякими пропозиціями. Незважаючи на широкий асортимент нових тканин, класичні натуральні серветки користуються величезною любовю споживачів. Махра - це ворсиста тканина, яка складається з численних петельок. Матеріал має унікальні властивості і якостями. Текстиль повністю екологічно чистий і не виділяє шкідливих токсинів. Виріб підійде для щоденного використання людям які страждають на алергію і дітям.

Мяка і ніжна поверхню припаде до душі діткам, у яких особливо чутлива шкіра. Серветки можна використовувати в якості дитячого полотенчика. Матеріал прекрасно вбирає рідини, такі як: вода, сік, масло, молоко та інші. Завдяки високій повітропроникності, сам виріб швидко сохне в природних умовах. Це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Махрові серветки відрізняються своєю універсальністю і знаходять широке застосування на кухні і в їдальні . Пухнастою поверхнею зручно витирати руки і різні кухонні площині, фрукти і овочі. Компактний виріб зручно брати з собою в поїздку або на прогулянку. Привабливий зовнішній вигляд дозволяє використовувати текстиль для святкової сервіровки столу.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при температурі води 40-60 градусів. Для збереження мякої і пухнастою структури виріб слід сушити в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Матеріал характеризується високою зносостійкістю і міцністю, серветки прослужать довгі роки, зберігши свою зовнішню привабливість.

Купити набір кухонних серветок TAC можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і порадує своєю високою якістю. Набір послужить прекрасним подарунком для близької подруги, мами і сестри, такому презенту буде рада кожна господиня.

Деталі товару
20703

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
передник Tirotex лен
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий варіант фартуха для любителів домашньої консервації і чарівництва кухонного світу. Кухонний фартух зроблений на відомій молдавської фабриці з кращої лляної тканини. Його легко чистити, можна часто...
skatert-KAYAOGLU-Kamelya-Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 494,35 грн 4 111,00 грн
Скатертина Kayaoglu Kamelya Krem стане красивою і цікавою деталлю інтерєру Вашого будинку. Виконана турецьким виробником з кращої тканини і на високому рівні якості, ця скатертина буде радувати Ваш погляд тривалий...
Icealfetki Cicek Tasli
rating 0 відгуків
237,00 грн
Перед Вами чудовий набір серветок для Вашого будинку. Серветки зроблені з найтоншого гобелена і прикрашені мереживом з органзи. Турецька торгова марка Cicek Tasli займається виробництвом скатертин та серветок для...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти