Артикул:
18351

серветки Koza keten 10 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 12 бали. Ваш кошик буде загальним 12 бали який можна перетворити на ваучер на 12,00 грн.

256,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушничок на кухні просто незамінні, в них потребують постійно, протягом усього часу створення кулінарних шедеврів. Він завжди повинен бути під рукою, так як потрібно то осушити руки, то протерти начиння, або використовувати замість прихватки. Допомогти виконати всі завдання можуть серветки Koza keten (10 штук).

Серветки виконані з 100% бавовни. Бавовняне волокно виключно екологічне, а значить, цілком безпечне у використанні. Володіє гіпоалергенним властивістю, підійде для всіх у кого чутлива шкіра, убезпечить від різних пошкоджень шкіри - потертості, роздратування.

Бавовняна тканина має властивість вологопоглинання і повітропроникності, що особливо цінно на кухні, так як відбувається постійний контакт з водою, а так ручки завжди будуть сухими, а серветки не вберуть запахи.

Кухонна серветка, так як є натурального походження, дуже мяка, приємна на дотик, під час використання комфортна до тіла, за рахунок своєї структури, а також через відсутність електростатики.

Виріб цілком міцне, що дозволяє використовувати багаторазово прання з миючими засобами, в той же час, матеріал досить легкий. Волокно без труднощів очищається від забруднень, допускає відбілювання, так як без плям після кухні не обійтися.

Серветки даного виробництва виконані в двох тонах, колірні рішення різні, це перехід яскравого забарвлення з природним кольором бавовняного волокна. Палітра різноманітна, включає в себе червоний, синій, зелений і бежеві тони. Малюнок виконаний за допомогою перетину барвистих ліній, тим самим створюючи картатий візерунок різного розміру.

Купити такі вироби можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Упаковка поліетиленова. Такі серветки стануть відмінним доповненням до кухонного інвентарю. Створять якийсь домашній затишок, будучи частиною дизайнерського задуму. Зручні у використанні під час подорожей, завжди виручать з брудною роботою.

Деталі товару
18351

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Салфетки вафельные Juanna 50*70 3 штуки
rating 0 відгуків
226,00 грн
Серветки вафельні Juanna створені з бавовняної тканини. Матеріал на 100% складається з бавовни. Вироби мають середню щільність і розміри 50 * 70. В комплекті 3 штуки. Серветки йдуть в подарунковій упаковці від...
скатерть Verolli Mirac ED- 141
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарну скатертину Verolli Mirac - оновити інтерєр Вашої кімнати і прикрасить пишне торжество. Скатертина розшита червоними каменями і прикрашена вишивкою, що виглядає красиво і непосредственно.Такая...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти