Артикул:
20101

Soft Сotton тапочки MARINE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 30 бали. Ваш кошик буде загальним 30 бали який можна перетворити на ваучер на 30,00 грн.

618,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
розмір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махрові тапочки MARINE від відомого турецького виробника Soft Сotton виготовлені з високоякісного 100% єгипетської бавовни. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Пропонована модель виконана в класичному білому кольорі і прикрашена вишивкою на морську тематику. Тапочки - шльопанці з закритим носиком будуть зручні для дому та відпочинку. Комплектується в поліетиленовий фірмовий пакет.

Текстильні домашні тапочки уособлюють собою тепло і домашній затишок. Виріб служить захистом для ніг і перешкоджає проникненню в будинок вуличного бруду. Продукція відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Якість вироби здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Махра - це ворсиста тканина, яка має низку чудових властивостей і корисних якостей. Екологічно чистий натуральний склад не викликає подразнень і алергічних реакцій.

Текстура вироби дуже мяка і пухнаста подарує приємні тактильні відчуття. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри і ступень, таким чином, стимулює мікроциркуляцію крові і допомагає зняти відчуття тяжкості і втоми. Матеріал має високу гігроскопічність, численні ворсинки миттєво абсорбують на себе вологу. Ногам буде тепло і комфортно в такому взутті, текстиль ідеально підходить для використання після прийняття водних процедур.

Пухка структура махорки відмінно пропускає повітря, виріб швидко сохне в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху і зростання грибків, і шкідливих мікроорганізмів. Матеріал здатний підтримувати індивідуальну комфортну температуру тіла, це забезпечується завдяки повітряному прошарку між шкірою і основою тканини. У махрових капцях буде однаково зручно, як влітку, так і взимку.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і легко піддається чищенню. Виріб можна прати вручну або в пральній машині, після чого тапочки набувають колишній новий вид. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів і механічного впливу. Текстиль зберігає свою форму, колір і чудові властивості, навіть після багаторазового прання. Тканина характеризується витривалістю і підвищену зносостійкість.

Купити чудові універсальні тапочки для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Легкі і компактні тапочки подарують комфорт будинку і в подорожах, їх зручно брати з собою вони не займуть багато місця в багажі. Послужать приємним сюрпризом для близьких, дорогих людей як в звичайний день, так і до свята.

Деталі товару
20101

Характеристики

категорія товару
Капці
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти