Артикул:
20100

Soft Сotton тапочки LEAF

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Махрові тапочки Soft Сotton LEAF виготовлені з 100% натурального єгипетської бавовни вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра, підошва - TPR . Турецький виробник з бездоганною репутацією ретельно стежить за відповідністю своєї продукції високим європейським стандартам якості і безпеки. В асортименті тапочки модних пастельних відтінків коричневого кольору. Поверхня прикрашена вибитим малюнком у вигляді квітів. Виріб буде прекрасно виконувати своє пряме призначення і радувати око своєю красою і елегантністю. Комплектуються в поліетиленову упаковку від виробника.

Текстильні тапочки є неодмінним атрибутом домашнього одягу. Виріб захищає будинок від бруду і вуличних мікробів, забезпечує комфорт і затишок для ніжок, зігріває і допомагає розслабитися після робочого дня. Продукція виготовлена з міцного матеріалу - махорки. Це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування численних петельок з слабо натягнутої нитки основи. Екологічно чистий натуральний склад без сторонніх домішок і добавок не викликає подразнень і алергії. Спеціальна гумова підошва не ковзає, навіть за найбільш слизьких поверхнях, тапочки можна використовувати у ванній кімнаті, саунах і басейнах.

Виріб дуже приємне на дотик, мяка і пухнаста поверхню занурить ніжки в ніжне хмара турботи і затишку. Матеріал прекрасно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Численні петельки швидко абсорбують на себе зайву вологу, зберігаючи відчуття комфорту і тепла. Самі тапки швидко сохнуть, що виключає появу неприємного затхлого запаху і розвитку патогенних мікроорганізмів і грибків. Під час використання рельєфна текстура ніжно масажує ступні і шкіру ніг, такий масаж покращує кровообіг і допомагає зняти відчуття тяжкості і втоми після робочого дня.

Текстиль не вибагливий у догляді, тапочки можна випрати вручну або в пральній машині, і вони будуть виглядати як нові. Виріб стійкий до впливу ультрафіолету і зберігає свою форму навіть після численного використання. Швидко сохнуть в природних умовах.

Купити чудові тапочки для себе і в подарунок, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Текстиль відмінно підійде для будинку і відпочинку. Це необхідна річ, яка зробить побут більш затишним, такий презент завжди актуальний за будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20100

Характеристики

категорія товару
Капці
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти