Артикул:
19963

Шкарпетки чоловічі Stilim Socks безшовні

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки чоловічі Stilim Socks безшовні, від відомої турецької торгової марки, яка полюбилася покупцям у себе на батьківщині і далеко за її межами. До складу тканини входить натуральна бавовна 80% і еластан 20%. Пропонована модель характеризується високим задником і відсутністю швів. Мають зручну широку гумку, яка добре і мяко фіксує виріб на нозі. Колекція представлена в класичних сіро - бежевих тонах, текстиль прикрашений дрібним геометричним малюнком на щиколотці. Комплектується в поліетиленову упаковку від виробника.

Шкарпетки присутні в гардеробі кожного чоловіка. Цей, здавалося б, незначний на перший погляд аксесуар здатний вигідно підкреслити образ або зіпсувати враження про чоловіка. Слід уважно підійти до вибору текстилю, що б в відповідальний момент не потрапити в халепу. Шкарпетки даної моделі відрізняються високою якістю і надійністю. Поверхня добре виглядає, навіть після багаторазового використання, текстиль не втрачає форму, не зявляються катишки і зачіпки. На дотик дуже мяке і ніжне, екологічно чистий склад не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра безперешкодно дихає, це виключає появу парникового ефекту, а значить, нога не буде потіти і париться. Що виділяється біологічна волога швидко вбирається і виводиться назовні, забезпечуючи відчуття сухості поверхні. Шкарпетки повторюють анатомічна будова ноги, ідеально повторюючи контури і забезпечуючи максимальний комфорт при носінні. Виріб облягає ногу, не придавлюючи важливі точки і кровоносні судини. Еластан в складі надає дивовижну еластичність і продовжує термін експлуатації шкарпеток.

Текстиль простий в догляді, чудово переносить часті машинні і ручні прання, за допомогою миючих засобів. Рекомендується прати білизну після кожної шкарпетки. Виріб стійкий до впливу сонячних променів і відмінно сохне в природних умовах. Матеріал, що використовується характеризується високим ступенем зносостійкості і міцності.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Дана модель шкарпеток це вигідне придбання, яке порадує своєю якістю і надійністю. Середня щільність тканини ідеально підійде для носіння в осінньо-весняний період. Аксесуар послужить як маленького презенту для знайомих і улюблених чоловіків.

Деталі товару
19963

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
Бавовна: 80%, еластан: 20%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
високий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Гольфы Marjinal ликра-махра женские
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Симпатичні жіночі гольфи Marjinal зі сніжинками на чорному тлі і різними кольорами шкарпеток і пят піднімають настрій! Гольфи турецького виробництва найвищої якості. Такі шкарпетки приємно і зручно носити в...
noski-komfort-setka-srednij-muzhskie-bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісні чоловічі шкарпетки від українського виробника порадують Вас і Ваших чоловіків своєю якістю, мякістю і відмінною щільністю тканини. Бамбукове волокно робить тканину шкарпеток мякою і одночасно міцною, що...
noski-milano
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні чоловічі шкарпетки від турецького виробника, зроблені з натуральної бавовни. Шкарпетки мають середню щільність, теплі класичні кольори і приємну структуру тканини, що дозволяє шкірі дихати....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти