Артикул:
19955

Шкарпетки чоловічі Montebella патик 41-44

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки чоловічі Montebella патик 41-44 від провідного турецького виробника, який високо себе зарекомендував, як у себе на батьківщині, так і на зарубіжних ринках. До складу виробу входить бавовна 80%, поліамід 17% і еластан 3%. Продукція відповідає міжнародним санітарним нормам і найвищим критеріям якості. Особливістю моделі є низький патик. Для покупки, в асортименті є шкарпетки в класичному білому, чорному, сірому і синьому кольорі. Комплектуються в фірмову поліетиленову упаковку.

Шкарпетки це незамінний елемент чоловічого гардеробу. Пропонована модель текстилю спеціально розроблена дизайнерами для носіння зі спортивним взуттям. Виріб повторює анатомічну форму ноги, добре облягає і не здавлює важливі точки і судини. Зручна широка гумка відмінно фіксує виріб. Низький задник органічно виглядає зі спортивним взуттям. Тканина дуже ніжна і еластична, поєднує в собі кращі якості натуральних і синтетичних матеріалів.

Натуральний екологічно чиста бавовна в складі, забезпечує чудову гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня чудово вбирає і виводить назовні зайву вологу, забезпечуючи відчуття сухості поверхні. Шкіра безперешкодно дихає, що виключає запарювання і запотівання ніг. Сукупність цих якостей дає відмінні гігієнічні показники, які запобігають розмноженню патогенних мікроорганізмів і зростання грибків, виключає появу неприємного запаху. Поліамід і еластан забезпечують еластичність і продовжують експлуатаційний термін служби. Текстура середньої щільності ідеально підійде для весняно - літнього періоду шкарпетки.

Текстиль добре переносить часті машинні і ручні прання з використанням миючих засобів, при цьому зберігаючи зовнішню привабливість. Шкарпетки швидко сохнуть в природних умовах, стійкі до сонячного кольору. Чи не линяють і зберігають первинну форму. Матеріал відрізняється зносостійкістю і довговічністю.

Купити шкарпетки можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Чудова якість виробу порадує найвимогливіших покупців. Гарний естетичний вигляд білизни зрадить впевненості і доповнить бездоганність образу. Купуючи текстиль для себе, не забувайте про родичів і друзів. Цей предмет гардероба завжди стане в нагоді і буде затребуваний, добре підійде в якості маленького презенту для чоловіків.

Деталі товару
19955

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
Бавовна: 80%, Поліамід: 17%. еластан: 3%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
патик / низький
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Носки Житомир патик-сетка женские
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі приємні і якісні жіночі шкарпетки Житомир українського виробництва. Шкарпетки з низькою гомілкою з натуральної бавовни, в них ніжці комфортно і зручно. Підходять для спортивного взуття,...
Носки Monteks 18 Б/К
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні чоловічі шкарпетки , чудово зроблені з кращих матеріалів турецькими майстрами. Шкарпетки мають середню щільність, приємну структуру тканини, дозволяють шкірі дихати. Шкарпетки стійкі до частого...
noski-komfort-setka-srednij-muzhskie-bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісні чоловічі шкарпетки від українського виробника порадують Вас і Ваших чоловіків своєю якістю, мякістю і відмінною щільністю тканини. Бамбукове волокно робить тканину шкарпеток мякою і одночасно міцною, що...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти