Артикул:
19952

Шкарпетки сліди чоловічі Mesut 41-44

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки сліди чоловічі Mesut 41-44, від відомого турецького виробника, який добре зарекомендував себе на батьківщині і далеко за її межами. Товар відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Пропонована модель відрізняється зниженням патиком, якого не буде видно у взутті. В асортименті вироби в класичному білому і чорному кольорі, які будуть гармонійно виглядати з будь-яким взуттям. До складу виробу входь натуральна бавовна 90%, еластан 7% і нейлон 3%. Текстиль продається в фірмовому поліетиленовому пакеті.

Шкарпетки є невідємним елементом повсякденного і ділового образу чоловіка. Якісний виріб здатне підкреслити смак і охайність чоловіки. Погані шкарпетки здатні зіпсувати враження про самому представницькому чоловікові. Чоловічі представлені сліди здатні задовольнити найвимогливіших покупців. Модель повторює анатомічну будову і добре облягає ногу, не утворюючи складок. Завдяки еластану і нейлону, шкарпетки відрізняються еластичністю і надійно фіксуються, що не передавлівая важливих точок і судин. Текстиль має ряд корисних властивостей і якостей, поєднавши в собі найкращі сторони натуральних і синтетичних матеріалів.

Поверхность носка дуже приємна на дотик, шовковиста і мяка. Виріб не викликає подразнень і алергічних реакцій, рекомендовано для щоденного використання. Бавовняний матеріал має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Білизна дозволяє вільно дихати шкірі, крім появи парникового ефекту і запітніння ніг. Зайва біологічна рідина швидко вбирається і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості. Завдяки чудовим гігієнічним показникам, відсутній сприятливе середовище для розмноження шкідливих мікроорганізмів, і як наслідок, немає неприємного запаху. Додавання невеликої кількості синтетики продовжує термін експлуатації і покращує зовнішні показники вироби.

Текстиль добре переносить часті прання за допомогою миючих засобів. Сушити шкарпетки краще в природних умовах, вони стійкі до впливу сонячних променів, і досить швидко сохнуть. Матеріал відрізняється міцністю і довговічністю. Зберігає свої фізичні властивості і зовнішню привабливість, навіть після численних прань.

Купити таку високоякісну продукцію можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Виріб забезпечить комфорт і зручність, запобіжить натирання і поява натоптишів. Шкарпетки можна піднести як маленького презенту для коханого чоловіка, друга або родича. Цей аксесуар точно не буде зайвим, обовязково порадує свого власника і нагадає про турботу свого дарувальника.

Деталі товару
19952

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
90%, еластан: 7%. нейлон: 3%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
патик / низький
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Гольфы Marjinal ликра-махра женские
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Симпатичні жіночі гольфи Marjinal зі сніжинками на чорному тлі і різними кольорами шкарпеток і пят піднімають настрій! Гольфи турецького виробництва найвищої якості. Такі шкарпетки приємно і зручно носити в...
noski-komfort-setka-srednij-muzhskie-bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісні чоловічі шкарпетки від українського виробника порадують Вас і Ваших чоловіків своєю якістю, мякістю і відмінною щільністю тканини. Бамбукове волокно робить тканину шкарпеток мякою і одночасно міцною, що...
noski-tommy-hilfigerr-likra-zhenskie-cvetnie-more
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві жіночі шкарпетки з натуральної бавовни від турецького виробника, відмінний привід порадувати себе і близьких. Якісна бавовняна тканина прикрашена цікавими малюнками на морську тему, що вже не так буденно....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти