Артикул:
19949

Шкарпетки жіночі BGK патик 36-40

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки жіночі BGK патик 36-40 високоякісного турецького виробництва, відповідають міжнародним санітарним нормам і є повністю безпечними. До складу тканини входить натуральний екологічно чиста бавовна 80%, поліамід 17 і еластан 3%. Модель відрізняється низьким патиком. В асортименті яскраві вироби насичених кольорів, серед яких червоний, лимонний, зелений, блакитний. Різноманітність колірної гами дає можливість вибору, кожен зможе знайти те, що до душі. Комплектуються виріб в фірмову поліетиленову упаковку.

Шкарпетки це та деталь одягу, яка неодмінно присутня в гардеробі кожної дівчини і жінки. Текстиль з низьким задником відмінно підійде для носіння зі спортивним взуттям в повсякденному житті і при активних заняттях спортом. Крій повторює будову ноги, мяко облягає, не здавлюючи судин і даруючи максимальний комфорт. Широка резинка забезпечує надійну фіксацію на нозі. Дана модель просто незамінна в літній період, адже на піку популярності спортивне взуття, яку зараз поєднують навіть з вечірніми нарядами.

Переважання бавовни в складі, наділяє виріб чудовими властивостями, цього природного волокна . Поверхня є гіппоалергенна і не викликає подразнень на шкірі. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і здатний швидко поглинати вологу, забезпечуючи відчуття сухості шкіри. Ще однією важливою характеристикою, є повітропроникність, що виключає парниковий ефект, потіння ноги і поява неприємного запаху. Перераховані вище властивості, наділяють виріб хорошими гігієнічними показниками, які допомагають уникнути розмноження патогенних мікроорганізмів і перешкоджають росту грибків.

Шкарпетки відмінно переносять часті прання, як вручну, так і в пральній машині. Для підтримки гігієнічності та чистоти рекомендується прати виріб після кожного використання. Текстиль швидко висихає в природних умовах, не линяє і зберігає свою форму, стійкий до впливу ультрафіолетових променів. Матеріал відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю. Шкарпетки зберігають привабливу гладеньку поверхню безкатишек, навіть після тривалої активної експлуатації.

Пропоновані чудові шкарпетки, можна купити оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Такого текстилю не буває багато, яскравий аксесуар прекрасно доповнить образ і створить веселий настрій. Шкарпетки можна піднести в якості невеликого презенту для близької подруги або родички.

Деталі товару
19949

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
Бавовна: 80%, Поліамід: 17%. еластан: 3%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
патик / низький
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Носки Житомир ликра детская
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі приємні і якісні дитячі шкарпетки Житомир українського виробництва. Шкарпетки високі з натуральної бавовни, в них ніжці комфортно і зручно. Шкарпетки зігріють Ваші ніжки при прохолодній...
Носки Pier Luigi 18 39-41 1002
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємні і комфортні чоловічі шкарпетки турецького виробництва Pier Luigi приємно Вас здивують при носінні. Шкарпетки з подвійним носком і подвійний пятою, зносостійкі, з високою гомілкою практичного чорного кольору....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти