Артикул:
23340

Плед Vladi Неаполь (Dolce Vita) 170*210

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 41 бали. Ваш кошик буде загальним 41 бали який можна перетворити на ваучер на 41,00 грн.

831,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Домашній текстиль допомагає додати інтерєру завершеності, він дарує затишок і створює домашню атмосферу. Високоякісний вовняний плед від провідного українського виробника подарує масу приємних емоцій від експлуатації. Текстиль стане незамінним помічником вдома, на дачі або в поїздці. Не залежно від обставин він подарує затишок і відчуття комфорту.

Плед Vladi Неаполь (Dolce Vita) 170 * 210 представлений виробами в натуральних відтінках сірого, коричневого і бежевого кольору. Поверхня прикрашена ненавязливим геометричним малюнком. Поверхня має приємну рельєфну текстуру, краю обрамлені бахромою. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане прикрасою будь-яких меблів. Поставляється в упаковці від виробника.

Мериносова вовна має масу дивовижних властивостей і корисних якостей. Волокна характеризуються тонкістю і дивовижною еластичністю. Вироби виходять мякими і ніжними, не викликають подразнень на шкірі і не колються. З давніх часів відомо про цілющий вплив натуральної вовни на організм людини.

Плед з мериносової вовни рекомендований при респіраторних захворюваннях, болях у мязах і суглобах. Натуральний матеріал має антибактеріальну властивість, так як шерсть містить ланолін. Виріб буде підтримувати оптимальний температурний режим. Під таким пледом неможливо перегрітися або замерзнути. Текстиль дуже ніжний і гіпоалергенний, рекомендований для маленьких дітей.

Дотримання простих правил догляду дозволить на довгі роки зберегти корисні властивості і якості мякого пледа. Натуральна вовна має властивість відштовхувати бруд, тому багато видів плям можна видалити за допомогою сухого чищення. Рекомендується так само час від часу провітрювати виріб на свіжому повітрі. Текстиль можна прати в пральній машині використовуючи дбайливий режим і щадні миючі засоби. Температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Для збереження мякості можна використовувати кондиціонер. Слід відмовитися від автоматичного віджиму, плед краще розстелити на махровий рушник і дати зайвій волозі самостійно стекти.

Чудовий багатофункціональний плед можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Купівля стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Плед прослужить довгі роки, радуючи всю сімю своїм теплом і ніжністю. Слід зазначити, що це чудовий варіант подарунка для родичів і друзів. Плед завжди стати в нагоді в побуті, його можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
23340

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна вівці 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Плед Vladi Неаполь (DOLCE VITA)
rating 10
Спасибо за плед. Покупкой очень довольна. Не колючий, мягкий на ощупь, теплый. Спасибо большое менеджерам.
6 інших товарів в цій категорії:
Плед Ельф дитячий 100х140 шерсть
rating 0 відгуків
298,00 грн
З радістю пропонуємо для ваших діток мякий вовняний плед від українського виробника, високої якості, приємною мякості і за доступною ціною. Виробник використав найкраща сировина і натуральну овечу вовну, щоб ваші...
Плед Vladi Tiffani 170 * 210
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі якісний і дуже теплий вовняний плед від українського виробника Vladi. Плед складається на 100% з овечої вовни. Він Вас швидко зігріє, завдяки властивостям вовняного волокна. У комплект...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти