Артикул:
23270

Плед уряд ажурний 170 * 210

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Кожна господиня хоче, що б в будинку панувала атмосфера тепла і затишку. Атмосфера в будинку не залежить від розміру площі або наявності дорогих меблів. Атмосферу затишку допомагає створити домашній текстиль. Плед - це продукт, який найкраще, перш за все, асоціюється з теплом. В осінній дощовий вечір або в морозний зимовий ранок, плед зігріє і допоможе розслабитися, дозволивши в повній мірі відпочити від швидкого темпу сучасного життя. Текстиль знадобиться на дачі або в поїздці, навіть на природі він подаруй відчуття домашнього комфорту.

Плед Vladi Ажур 170 * 210 складається з 100% вовни новозеландських овець. Поверхня прикрашена рельєфним малюнком у вигляді клітки. В асортименті пледи красивих натуральних відтінків бежевого, сірого і коричневого кольору. Поставляється текстиль у фірмовій упаковці.

Натуральна вовна має прекрасні експлуатаційними властивостями. Плед здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Холодною зимою виріб швидко зігріє, а влітку під ним не буде жарко. Волокна вовни швидко поглинають і випаровують вологу, тому поверхня завжди зберігає відчуття сухості.

З давніх часів відомо про цілющі властивості вовни. Справа в тому, що в її складі є ланолін, який благотворно впливає на суглоби і є природним антисептиком. Виріб здатне поліпшити циркуляцію крові, зняти напругу і втому, полегшити біль в мязах і суглобах. Сухе тепло рекомендовано при респіраторних захворюваннях і проблемах з органами дихання.

Текстиль має унікальну властивість самоочищення і не зажадає спеціального догляду. Шерсть не накопичує сторонні запахи і відштовхує забруднення. Плед досить іноді провітрювати на відкритому повітрі. Для більш ретельного чищення підійде машинне прання в режимі «делікатне прання» або «шерсть». Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Виріб характеризується міцністю і довговічністю. П лід прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Придбати шикарний натуральний плед можна, як оптом, так і в роздріб . Ціни нашого інтернет магазину приємно здивують своєю демократичністю. Робити покупки зручно і вигідно. Онлайн оформлення замовлення не потребує багато часу. Текстиль стане чудовим придбанням в власний будинок, а так само послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Виріб порадує всіх без винятку, довгий час, даруючи тепло і нагадуючи про добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
23270

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
вовна 100%
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Жаккардовый 140 х 200
rating 0 відгуків
589,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий плед Жакардовий 140х200 від українського виробника. Зроблений з якісної шерсті, в тканини жаккардового плетіння. Таким пледом ви легко зігрієте себе і і ваших близьких і рідних. Тільки...
Плед Vladi комфорт 170х210
rating 0 відгуків
0,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...
Плед Эльф 130х170
rating 0 відгуків
312,00 грн
Якісний вовняний плед від відомого українського виробника, подарує Вам і вашим рідним тепло, комфорт і відчуття затишку в холодну пору року. Мяка вовняна тканина зовсім не колеться, приємна на дотик і при належному...
Плед Vladi Шарлотта 140 * 200
rating 0 відгуків
895,00 грн
Оригінальний вовняний плед від українського виробника Vladi стане для Вас найулюбленішим пледом в будинку. Натуральна 100% шерсть новозеландських овець і якісне виконання дозволять Вам насолоджуватися теплом у...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти