Артикул:
1049011

Позов до уряду Палермо 140 * 200

Вовняні пледи високої якості від українського виробника ТМ Vladi користуються популярністю. Їх зігріваючі властивості знадобляться в прохолодний день, на дачі або на прогулянці. Ваші рідні і близькі будуть оточені турботою, вироби підвищеної комфортності прослужать не один рік. Купити вовняний плед можна оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 11 бали. Ваш кошик буде загальним 11 бали який можна перетворити на ваучер на 11,00 грн.

234,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 5
  • 7
  • 12
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Vladi Palermo 140 * 200 від українського виробника, який став лідером в даному сегменті виробництва, за рахунок високої якості продукції. Виріб складається з шерсть-20%, акрил-40%, поліестер-40%. Представлений у різноманітній кольоровій палітрі, які перетинаються, створюючи тим самим форму клітин, за рахунок використання ліній темних і яскравих, насичених кольорів. Така простота в зовнішньому вигляді, дозволяє використовувати такий виріб в різних дизайнерських рішеннях, доповнити будинок затишком.

Плед виготовлений з натуральної вовни мериносів, так як саме ця сировина має особливі якості. Волокно виключно екологічне, антибактеріальну, що дозволяє використовувати його всіма, як дорослими, так і дітьми. Матеріал відрізняється відмінною гігроскопічністю і повітропроникністю, такі якості запобігають вбирання запахів, а при поглинанні вологи, виріб залишається сухим.

Основною властивістю є теплосберегающая здатність, так як вона не тільки дарує тепло, а й здатна цілюще впливати на біль в суглобах і мязах, підвищує імунітет. Оздоровчий ефект надають і ворсинки, за рахунок свого незвичайного тришарової будови, вони під час користування здійснюють мікромасаж, який покращує кровообіг, тим самим приводячи артеріальний тиск в норму, а також позитивно відбивається на нервовій системі. Після сну під таким пледом, втому як рукою зніме, а сон буде умиротвореним і міцним.

Ще однією унікальною здатністю вовни є те, що в її складі присутній ланолін, який має протизапальну ефектом, при наявності ран, сприяє їх швидкому загоєнню.

Плед дуже міцний, піддається тривалої експлуатації, відзначається високою зносостійкістю. У догляді вимагає сухе чищення, або делікатне прання. Стійкий до вицвітання і вигорання, зберігає тривалий час свій первозданний вигляд.

Такий плед можна використовувати як вдома, так і в поїздці. Його завжди зручно брати з собою на прогулянку з дитиною. У нього так приємно загорнутися і насолоджуватися його теплом і мякістю.

Купити такий плед можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробників. Підійде як подарунок до будь-якого свята, адже він практичний і універсальний у використанні. Можна піднести такий презент як близькій людині, так і колезі по роботі. Плед буде відмінним доповненням до інтерєру, стане акцентом, який привносить затишок і благородство в будинок.

Деталі товару
1049011

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна 20%, акрил 40%, поліестер 40%
Щільність
285 г/м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi комфорт 140х200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...
Плед Vladi Ельф 170 * 210
rating 0 відгуків
753,00 грн
Прекрасні картаті пледи серії Ельф від української торгової марки Vladi підкорять Вас з першого дотику. Пледи виготовлені з натуральної вовни, легкі і дуже швидко зігрівають. Такий виріб можна взяти з собою на...
Нещодавно переглянуто
Плед Vladi Palermo 140*200 Плед Vladi Palermo 140*200
rating 0 відгуків
234,00 грн
Вовняні пледи високої якості від українського виробника ТМ Vladi користуються популярністю. Їх зігріваючі властивості знадобляться в прохолодний день, на дачі або на прогулянці. Ваші рідні і близькі будуть оточені...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти