Артикул:
10763

Плед Vladi Cappuccino 140 * 200

Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть допоможе зігрітися і розслабитися Вашому тілу. Сумка - чохол від виробника збереже плед на довгий час. Це один з кращих пледів в інтернет магазині Sweet Home .

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 34 бали. Ваш кошик буде загальним 34 бали який можна перетворити на ваучер на 34,00 грн.

689,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Плед Жаккардовый 140 х 200 Плед Жаккардовый 140 х 200
rating 0 відгуків
589,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий плед Жакардовий 140х200 від українського виробника. Зроблений з якісної шерсті, в тканини жаккардового плетіння. Таким пледом ви легко зігрієте себе і і ваших близьких і рідних. Тільки...
Опис

Плед Vladi Cappuccino , від українського виробника, який завоював довіру споживачів надійністю і високою якістю своїх виробів, виготовлений з вовни мериноса 70%, поліестеру 30%

Вовняний плед, перш за все, асоціюється з теплом і натуральністю. Без цього текстилю не обходиться жоден будинок. Для виготовлення представленого пледа, виробник використовує високоякісну пряжу, яку отримують з вовни тонкорунних овець мериносів. Цю породу розводять в екологічно чистих горах Нової Зеландії. Через особливості клімату, шерсть отримує унікальні властивості, вона стійка до низьких і високих температур. Пряжа виходить мяка і шовковиста. Виріб дуже комфортне і підійде для використання дітьми.

Плед володіє високою гігроскопічністю, пропускає повітря і зберігає тепло. Володіє функціями терморегуляції, під таким виробом створюється мікроклімат, за рахунок чого підтримується комфортна температура. Матеріал може вбирати і відводити вологу, що перешкоджає росту патогенних організмів. Також текстиль володіє антибактеріальними властивостями, так як до складу мериносової вовни входить ланолін, який є природним антисептиком.

Особливого догляду виріб не потребує. Брудниться текстиль досить рідко, адже використовувана пряжа має унікальну властивість відштовхувати бруд. Якщо вже плед забруднився, то достатньо звичайної машинного прання, він добре сохне в природних умовах, не вимагає прасування. Річ стійка до зношування і довгий час зберігає не тільки свої корисні властивості, але і привабливий зовнішній вигляд.

Високоякісний домашній текстиль прикрасить будь-який інтерєр. Подарує своєму власникові тепло і комфорт, в не залежності від часу доби і пори року. Будинки, на дачі або на пікніку з друзями, плед завжди захистить від негоди і зробить проведення часу максимально комфортним.

Колекція представлена в широкій колірній гамі натуральних відтінків. Класика поєднується з останніми розробками дизайнерів. Поверхня рельєфна мереживна, клітина доповнена етнічним візерунком.

Купити плед Cappuccino , можна як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині. Текстиль упакований в поліетеленновий чемоданчик на блискавки. Вибираючи виріб для себе, подбайте і про своїх близьких. Адже плед - це універсальний подарунок, який відрізняється своєю практичністю. Такий презент можна піднести чоловікам і жінкам різного віку, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
10763

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна мериноса 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто
Плед Vladi Cappuccino 140 * 200 Плед Vladi Cappuccino 140 * 200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти