Артикул:
22139

Постільний комплект TAC Jakar pike Amadis

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 157 бали. Ваш кошик буде загальним 157 бали який можна перетворити на ваучер на 157,00 грн.

3 148,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для комфорту під час сну і відпочинку ми хочемо запропонувати чудовий комплект постільної білизни TAC Jakar pike Amadis, зробленого одним з кращих турецьких виробників. Комплект притягує своєю простотою і текстурою. а красиве і легке покривало з бавовни в оригінальним малюнком на основі жаккардового переплетення ниток, чудово доповнює даний набір білизни, завдяки своїй текстурі.

Набір зроблений з мякої і міцної тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам максимально приємний сон і відпочинок. Спеціальна технологія переплетення ниток надає тканині ранфорс високу щільність і стійкість до зминання при частій пранні і під час експлуатації. Тому вироби і постільну білизну на основі такої міцної і мякої тканини, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

При виробництві таких комплектів використовуються кращі матеріали і фарби. Натуральні барвники, завдяки спеціальній технології нанесення малюнка за допомогою гарячого преса, глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечуючи яскравість і насиченість кольорів на довгий час. І навіть після двох сотень прань ваш комплект буде радувати вас своїм гарним зовнішнім виглядом.

Постільна білизна TAC Jakar pike Amadis, ви можете в нашому інтернет-магазині, скориставшись зручною формою замовлення в один клік, що значно економить час. Наші менеджери завжди готові дати розгорнуту відповідь, за наявністю, умов оплати і доставки. Доставка здійснюється по всій Україні, будь-транспортною компанією, в середньому термін доставки 2 3 дні з моменту оплати або передоплати замовлення.

Звертаємо вашу увагу на те, що в нашому каталозі модель постільної білизни TAC Jakar Amadis pike представлена в одному розмірі, і нижче можна побачити комплектацію:

  • Покривало pike - 230 х 250 см,
  • Простирадло на гумці, на матрац - 160 х 200 см,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини ранфорс, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна варто в режимі делікатного стир ки, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з бавовняної тканини бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує краще постільна білизна для вашого будинку. Купити комплект постільної білизни TAC Jakar pike Amadis можна оптом і в роздріб за доступною ціною тільки в нашому онлайн-каталозі.

Тут Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та набори рушників, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
22139

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Pera lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги ми раді запропонувати якісну постільну білизну турецького виробництва, зроблене з сатину і доповнене акриловим пледом. Приємна колірна гамма і цікавий малюнок дозволять Вам легко прикрасити ліжко і...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Debora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни, який просто створений для максимального комфорту і гарного настрою. Порадуйте себе справжнім турецьким якістю, мякістю сатиновою тканини і кращими відчуттями від сну і відпочинку....
Постельное белье с покрывалом COTTON BOX PLANTİNIUM YATAK ÖRT+NEVRESİM Ornella lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішне постільна білизна, яке просто створено для Вашої спальні, щоб дарувати свою мякість і максимально приємні відчуття від сну і відпочинку на мякою і гладкою тканини ранфорс. Основа тканини натуральна бавовна....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти