Артикул:
22042

Постільний комплект TIVOLI MARIA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 277 бали. Ваш кошик буде загальним 277 бали який можна перетворити на ваучер на 277,00 грн.

5 552,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі розкішне постільну білизну TIVOLI MARIAот відомого турецького виробника. Виконане на високому рівні якості з найкращої тканини, жаккарда і сатину, воно сподобається навіть самим вимогливим покупцям. Красива тканину з переливами і мережива, легко прикрасять інтерєр вашої спальні, наповнить її відчуттям розкоші і затишку.

Верхній шар підодіяльника і наволочок зроблений з жаккардової тканини, що в поєднанні з гарним малюнком і мереживом створює шарм даного комплекту. Ще одна причина купити цей чудовий комплект, це мяка тканина сатин, виконана зі стовідсоткового бавовни, що ідеально підходить для комфорту під час сну і відпочинку. Особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню щільність і стійкість до зминання, а також мякість і ефект шовковистості.

Це красива постільна також відрізняється тим, що тут немає підодіяльника, але є велике покривало, простирадло і чотири наволочки, що виразно доповнить і прикрасить інтерєр вашої спальні. Поєднання тканин, мережива і приємний колір, викликають бажання прилягти і заснути після насиченого дня. У виробництві постільної білизни такого рівня використовуються тільки натуральні барвники, і особлива технологія дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, забезпечуючи насиченість малюнка і яскравість на довгі роки.

Постільна білизна TIVOLI MARIA за доступною ціною можна оптом і в роздріб. Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий радувати вас широким вибором постільної білизни і домашнього текстилю. У нас зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар, які не залишать байдужими будь-якого покупця, і ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, порадувати новинками для будинку створених відомими турецькими брендами.

Також дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • покривало - 240 х 260 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.,
  • наволочка декоративна - 50 х 70 см - 2 шт.

Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки кращі емоції і повноцінний відпочинок.

Догляд за постільною білизною з жаккарда і сатину на основі бавовни, гранично простий і зручний.

  1. Прати постільна білизна з сатину або жаккарда, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання і, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з жаккарда і сатину бажано не сильно гарячою праскою, з виворітного боку. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ці тканини стійкі до деформації.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вам краща постільна білизна, для приємного і комфортного відпочинку. Купити постільний комплект TIVOLI MARIA з жаккарда можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною в Україні.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям краще постільна білизна для будинку оптом і в роздріб від самих відомих турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22042

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home NESLISAH PIKE SET
rating 0 відгуків
17 540,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Gelin Home NESLISAH PIKE SET стане родзинкою Вашої спальні. Виконано з сатину високої якості, мяке, легке, міцне, швидко вбирає вологу. Постільна білизна декоровано вишуканою...
Постельное белье с пледом First Souple set
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі цікавий комплект постільної білизни, доповнений мяким акриловим пледом і наволочками. Постільна зроблено відомим турецьким виробником, що безсумнівно, відібється на приємних і комфортних...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти