Артикул:
20543

Постільний комплект з покривалом Zebra Casa Sandy 2018

Під замовлення (три тижні)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Гарний постільний комплект з покривалом Zebra Casa Sandy 2018, наповнить розкішшю вашу спальню. Кожна господиня хоче створити затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І особливо виділяються спальні набори з сатиновою тканини. Комплект стане приємним придбанням для тих, хто втомився від яскравих фарб і зайвого шуму, хто шукає спокій в рідній хаті, і бажає створити атмосферу умиротворення.

Пастельний колір в моделі Sandy надає заспокійливо вплив, дарує спокій, що відібється на приємних відчуттях і гарному настрої після сну. Комплект зроблений з тканини сатин, на основі 100% бавовни, що робить таку тканину мякою, міцною, і в той же час, гладкою. Лицьова сторона тканини має легкий блиск і шовковистість, а задня навпаки матова, що надаёт простирадла ковзати по поверхні ліжка.

Турецький виробник Zebra Casa використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на цьому чудовою постільній білизні. Завдяки спеціальній обробці тканина сатин має високу мякість, щільність і міцність, з легким блиском. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом шовковистості, що неможливо зрадити на фото.

Постільна білизна з покривалом Zebra Casa Sandy 2018 Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Також хочемо зазначити, що комплект доповнений великим мяким покривалом, виконаним у високій якості і прикрашеному декоративними елементами. Білизна представлено в розмірі «Євро», має наступну комплектацію:

  • покривало - 220 х 240 см,
  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.,
  • наволочка з мереживом - 50 х 70 см - 2 шт.

Як і будь-який комплект білизни від турецького виробника Zebra Casa, дана модель упакована у фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Постільна білизна з сатину легко переносить часте прання, не втрачає колір і служить довгий час . Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати постільна білизна з сатину або ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Постільна білизна Zebra Casa Sandy 2018 з покривалом, можна оптом і в роздріб. Наш інтернет-магазин завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
20543

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Debora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни, який просто створений для максимального комфорту і гарного настрою. Порадуйте себе справжнім турецьким якістю, мякістю сатиновою тканини і кращими відчуттями від сну і відпочинку....
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Major
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших дітей ми раді запропонувати якісне бавовняну постільну білизну від відомого турецького виробника, доповнене красивим стебнованим покривалом. Гарний малюнок і забарвлення безсумнівно сподобаються хлопцям...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти