Артикул:
9892

Постільна білизна Tac Delux Saten Louvre Gri

Розкішний комплект від турецького виробника Tac Delux Saten Louvre Gri стане для Вас чудовим придбанням. Виконаний з мякого і міцного сатину високої якості він стане одним з найулюбленіших. Приємна мякість тканини дозволить Вам насолодитися комфортним сном і відпочинком, висока щільність тканини дозволить прати комплект в машинці без особливого хвилювання. Подарункова упаковка.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 567,73 грн 4 709,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Delux Saten Louvre Gri від провідного виробника, родом із сонячної Туреччини. Високоякісний текстиль користується великим попитом на європейському ринку і має бездоганну репутацію. Виріб пошито з сатину де люкс, до складу якого входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Білизна виконано в гарному відтінку сірого кольору, поверхня прикрашена витонченим рослинним орнаментом і квітами в тон вироби. Текстиль виглядає дуже елегантно і дорого, стане прикрасою спальної кімнати і створить неповторну атмосферу тепла і затишку. Комплектується в подарункову упаковку з картону.

Пропоноване постільна білизна з сатину має ряд корисних властивостей і якостей, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців. Текстиль забезпечить максимальний комфорт під час сну і відпочинку. Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості поверхні. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи.

Сатин - це чудовий натуральний матеріал високої щільності, який характеризується міцністю и довговічністю. Матеріал ніжний і мякий на дотик, білизна подарує сплячій людині масу приємних тактильних відчуттів. Лицьова сторона гладенька і блискуча, з красивим шовковистим блиском. Основа у тканини матова і шорстка, текстиль прекрасно драпірується і не сповзає з ліжка під час використання. Білизна не мнеться, тому постіль завжди буде мати розкішний вигляд, навіть без використання зовнішнього покривала.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів. Навіть після 300 циклів машинного прання, текстиль збереже свою привабливість і корисні якості. Сушити білизну рекомендується в провітрюваному місці, попередньо добре розпрямивши поверхню. Виріб рідко потребує прасування, що значно спрощує домашня праця домогосподарок.

Купити прекрасний постільний гарнітур за доступною ціною, можна оптом в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане прекрасним придбанням, яке порадує всіх членів сімї. Постільна білизна, це універсальний варіант дорогого подарунка для друзів і родичів з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
9892

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Major
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших дітей ми раді запропонувати якісне бавовняну постільну білизну від відомого турецького виробника, доповнене красивим стебнованим покривалом. Гарний малюнок і забарвлення безсумнівно сподобаються хлопцям...
Постільна білизна ARYA Tencel Disappunto
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
7 107,70 грн 8 362,00 грн
Якщо в бліду обстановку потрібно додати яскравості, внести родзинку, скористайтеся можливістю придбати постільну білизну з сатину ARYA Tencel Disappunto. Поєднання білого і червоного в дизайні моделі створять...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Delux Saten Louvre Gri Постільна білизна Tac Delux Saten Louvre Gri
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 567,73 грн 4 709,00 грн
Розкішний комплект від турецького виробника Tac Delux Saten Louvre Gri стане для Вас чудовим придбанням. Виконаний з мякого і міцного сатину високої якості він стане одним з найулюбленіших. Приємна мякість тканини...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти