Артикул:
9409

Постільна білизна Tac Disney Barbi Princess Popstars

Чудовий комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Barbi Princess Popstars від турецького виробника виконаний з мякого ранфорса, прикрашений красивими героїнями мультфільму Барбі. Такий комплект принесе Вашим дітям багато приємних емоцій і подарує чудовий і комфортний сон, а подарункова упаковка від виробника допоможе зберегти його надовго.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200 (на гумці)

Наволочка - 50 х 70

Комплект постільної білизни Tac Disney Barbi Princess Popstars для дівчинки, виконаний з високоякісного матеріалу - ранфрс. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Малюнок нанесений з використання новітніх технологій - набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни в стилі улюбленого мультика, точно сподобається юної леді. Поверхня прикрашена Барбі, яка виступає на сцені. Барвисте постільна принесе масу позитивних емоцій і подарує приємні сни. Текстиль комплектується в красиво оформлену упаковку з картону з логотипом фірми.

До вибору дитячої постільної білизни слід поставитися з особливою увагою, адже сон життєво необхідний для зростаючого організму. Постільна білизна поряд з іншими постільними речами здатне впливати на якість сну. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка володіє поліпшеними характеристиками. У виробництві використовують тонкі кручені бавовняні нитки, в результаті чого, матеріал високої щільності має дивно мякою і ніжною поверхнею.

Головною особливістю ранфорса вважається його здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище. Не залежно від температури в кімнаті поверхню буде сприяти підтримці оптимального температурного балансу. У спеку білизна НЕ буде парити і порадує приємною свіжістю, а взимку допоможе зігрітися. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі. Білизна має високу гігроскопічність і повітропроникність. Зайва волога швидко ліквідується, а шкіра безперешкодно дихає. Виріб відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки.

Текстиль можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Попередньо білизна рекомендується вивертати навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах і легко прасується.

Купити казково красивий комплект постільної білизни для дівчинки, можна за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль з мякого ранфорса огорне теплом і турботою, подарує масу приємних відчуттів і емоцій. Виріб послужить чудовим подарунком для дівчаток з будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік або День народження.

Деталі товару
9409

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье COTTON BOX BRODE SATEN belezza pudra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраве і красива постільна білизна від відомого турецького виробника, зроблено з якісного та мякого сатину, на основі натуральної бавовни і прикрашено декоративним кантом. Гарний відтінок пудри стане приємним...
Комплект постільної білизни Arya сатин Fashion Achille
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Arya Fashion Achille ідеально для любителів моди і шанувальників Gucci. Яскрава коричнево-біле забарвлення з принтами відомого бренду чудово впишеться в будь-яку спальню. Висока якість тканини, її...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Disney Barbi Princess Popstars Постільна білизна Tac Disney Barbi Princess Popstars
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Чудовий комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Barbi Princess Popstars від турецького виробника виконаний з мякого ранфорса, прикрашений красивими героїнями мультфільму Барбі. Такий комплект принесе Вашим...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти