Артикул:
4407

Постільна білизна Tac saten Carmen

Постільна білизна "Кармен" - відмінний вибір для атмосфери любові і романтики! Шикарна забарвлення для активних, сильних і пристрасних натур. Підодіяльник прикрашений бутонами троянд, однотонна простирадло без спідниці і наволочки 2-х типів: з великими квітами і маленькими трояндочками. Тканина приємна, і в той же час щільна і міцна.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
2 935,22 грн 3 026,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 70 x 70 см - 2 шт

Комплект постільної білизни Tac saten Carmen від популярного турецького бренду, який завоював любов і довіру покупців далеко за межами своєї батьківщини. Текстиль виготовлений із застосуванням останніх розробок в області текстильної промисловості. До складу продукції входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - полірований сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Пропонована модель дуже яскрава і красива. Контрастне поєднання червоного і чорного кольору виглядає дуже ефектно. Поверхня прикрашена бутонами і квітками найпрекраснішого рослини - троянди. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр і створить неповторну атмосферу романтики і затишку. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Сон важливий для життя кожної людини, поряд з іншими постільними речами важливу роль для створення комфортних умов для відпочинку грає постільна білизна. Сучасний текстиль виконує не тільки своє пряме призначення, а так само виконує естетичну функцію. Чудовий комплект від Tac saten Carmen здатний задовольнити найвишуканіший смак. Натуральний продукт не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль підійде для щоденного використання всіма членами сімї.

Поверхня гладенька і приємна на дотик, володіє красивим шовковистим блиском. Зворотний бік тканини шорстка, це забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Текстиль відмінно драпірується і рівно лягає, не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати бездоганно, навіть без використання зовнішнього покривала. Щільність сатину в кілька разів перевищує щільність бязі і ранфорса. Матеріал характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Комплект здатний прослужити десяток років, зберігши свою зовнішню привабливість і корисні якості.

Постільна дозволяє тілу вільно дихати, що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Сатинове білизна не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему. Текстиль прекрасно зігріває і утримує тепло в холодну пору року і не парить в спеку. Пропонований комплект універсальний і підійде для всесезонного використання.

Для підтримки чистоти можна використовувати і машинну і ручне прання при температурі води 40-50 градусів. Сушити виріб краще при природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня залишається гладенькою і практично не потребує прасування, при необхідності можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити розкішний комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для себе і своїх близьких, постільна білизна послужить прекрасним подарунком з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
4407

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин полірований
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box PLAİN KARAMEL
rating 0 відгуків
1 891,00 грн
Постільна білизна Cotton Box PLAİN KIRMIZI подарує Вам романтичний настрій, і стане приємним прикрасою вашої спальні. Тканина ранфорс має високу щільність, чудовою мякістю і стійкістю до частого прання. Сон і...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac saten Carmen Постільна білизна Tac saten Carmen
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 935,22 грн 3 026,00 грн
Постільна білизна "Кармен" - відмінний вибір для атмосфери любові і романтики! Шикарна забарвлення для активних, сильних і пристрасних натур. Підодіяльник прикрашений бутонами троянд, однотонна простирадло без...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти