Артикул:
3489

Постільна білизна TAC сатин lonny

Нехитрий дизайн постільної білизни TAC сатин lonny підійде для любителів простоти і невимушеності! Спокійний малюнок зробить обстановку в спальні тихою і затишною. Висока якість матеріалу надовго збереже міцність тканини, мякість, повітряну легкість і колір малюнка. Зворотний бік підодіяльника і простирадло однотонні. Два типу наволочок: однотонні і з малюнком.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 434,77 грн 3 541,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 70 x 70 см - 2 шт

Набір постільної білизни TAC сатин lonny від популярного турецького бренду спеціалізується на виготовленні високоякісного домашнього текстилю. Пропонований комплект виготовлений з 100% натуральної бавовни Егейського походження, тканину виконання - полірований сатин. Простий і витончений дизайн чудово впишеться в будь-який дизайн спальної кімнати. Простирадло і внутрішня сторона підодіяльника однотонні, світло салатового кольору. Лицьова сторона підодіяльника прикрашена нехитрим малюнком, наволочки двох видів: однотонні і з малюнком. Комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Постільна білизна з сатину здатне задовольнити найвибагливіших споживачів. Текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. Сатин - це щільна і дуже міцна тканина, яка має прекрасну гладенькою поверхнею. За відчуттями матеріал дуже нагадує натуральний шовк. Зворотний бік тканини шорстка і мяка, це забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Білизна не сковзається і не сповзає з ліжка. Такий ефект досягається завдяки особливому переплетення двох видів ниток. Більш товсті волокна використовують для основи, а тонкі кручені для лицьового боку сатину.

Натуральний екологічно чистий склад підійде для людей з особливо чутливою шкірою. Текстиль рекомендований для щоденного використання всіма членами сімї, поверхня не викликає подразнень і алергії. Виріб не накопичує пил і статичну електрику, це позитивно відбивається на серцево - судинній системі. Тканина характеризується високою гігроскопічністю і відмінною повітропроникністю. Тіло безперешкодно дихає, а виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується. На такій білизні комфортно спати. Як влітку, так і взимку, воно чудово підтримує оптимальний тепловий баланс. Ніжне і мяке постільна подарує відчуття затишку і тепла.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю. Виріб здатне витримати до 300 циклів машинного прання, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і корисні властивості. Білизна швидко сохне в природних умовах і практично не потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Постільна білизна, це чудовий подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Вибираючи текстиль для власного будинку, згадайте про родичів і друзів. Купити комплект сатинового пастельного білизни можна оптом чи вроздріб в нашому інтернет магазині. Це прекрасний вибір і вигідне капіталовкладення, адже сатинова білизна прослужить довгі роки.

Деталі товару
3489

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин полірований
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Дао Си
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний комплект постільної білизни, оформлений в чорно - білій колірній гамі, прикрасить Вашу стильну спальню. Постільна білизна виконано з мікрофібри, неймовірно мяке і приємне на дотик, відмінно пропускає...
Постільна білизна TAC SPONGE BOB SUMMER CAMP
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Веселий мультиплікаційний морської житель Спанч Боб і його друг щовечора будуть супроводжувати малюка в дивовижний світ нічних снів після довгого активного дня. Комплект постільної білизни від відомого турецького...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC сатин lonny Постільна білизна TAC сатин lonny
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 434,77 грн 3 541,00 грн
Нехитрий дизайн постільної білизни TAC сатин lonny підійде для любителів простоти і невимушеності! Спокійний малюнок зробить обстановку в спальні тихою і затишною. Висока якість матеріалу надовго збереже міцність...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти