Артикул:
23975

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box Junior CRUISE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 683,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на нову постільну білизну зі стегнами підодіяльником Cotton Box Junior CRUISE. Текстиль ідеально підійде для тінейджерів. Модний комплект відповідає високим критеріям якості і має відповідну сертифікацію. Натуральна тканина дозволяє шкірі дихати, мяка поверхня подарує найприємніші відчуття. Постільна білизна поряд з іншими постільними речами допоможе створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку.

До складу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Матеріал високощільний і при цьому ніжний. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Вироби легко переносять часті прання, зберігаючи яскравість малюнка і новий зовнішній вигляд. Таке білизна підкорить серце будь-якої дівчинки. Поставляється у фірмовій упаковці.

Турецький виробник Cotton Box широко відомий на європейському ринку і користується великою популярністю. Фірма спеціалізується на виробництві високоякісного текстилю, в тому числі і постільної білизни преміальної якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки, на фабриках працюю висококваліфіковані робітники. Над дизайном білизни працюють найкращі дизайнери.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box Junior CRUISE з приємного ранфорса можна в нашому спеціалізованому магазині Sweet Home. Ми працюємо заради вашого комфорту і завжди пропонуємо найкращий текстиль від провідних європейських виробників.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора»:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Текстиль характеризується міцністю і довговічністю. Ми підготували кілька простих рекомендацій по догляди за постільною білизною, які допоможуть на довгі роки зберегти його новий зовнішній вигляд.

  • Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій воді.
  • Прати комплект з ранфорса, як і з інших бавовняних тканин слід при температурі води 30-40 градусів, на 600-700 оборотах.
  • Для збереження мякості і насиченого кольору слід використовувати нейтральні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників.
  • Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. У холодну пору року для сушіння підійде звичайнісінька розкладна сушарка.
  • При необхідності білизна можна пропрасувати зі зворотної сторони.
  • Уважно вивчіть інформацію на етикетці виробу.

Наш спеціалізований магазин Sweet Home зібрав кращі пропозиції від провідних турецьких та українських виробників. Покупки робити онлай зручно і вигідно. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. У нас Ви знайдете все необхідне для створення ідеального інтерєру і максимально комфортних побутових умов. У нашому асортименті ковдри, подушки, пледи, покривала, домашній одяг, рушники, скатертини та багато іншого.

Деталі товару
23975

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Paradise
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин - люкс Paradise - створити особливий настрій в елегантній спальні. Постільна білизна виконано з сатину високої якості. Завдяки спеціальній обробці тканина виходить дуже мякою. Приємні...
Комплект постільної білизни ARYA бамбук Pagare
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна ARYA бамбук Pagare - надати особливий шик і благородство спальній кімнаті. Висока якість бамбуковій тканини, яка відрізняється високою міцністю, швидко вбирає вологу, зробить ліжко теплою і затишною....
Комплект постельного белья TAC DISNEY PLANES
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний дитячий комплект постільної білизни з диснеївськими героями мультфільму "Літачок" сподобається будь-якому хлопчикові. Набір постільної білизни Tac Disney Planes турецького виробництва відмінної якості....
Love You КПБ  Жаккард  2-10
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити елітний комплект постільної білизни Love You Жаккард 2-10 - вигідно прикрасити будинок, підкреслити Ваш бездоганний смак і подарувати комфортний сон. Таке постільна білизна додасть спальні розкішний і багатий...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти