Артикул:
23910

Постільна білизна Cotton Box junior DREAM

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Якщо Ви хочете інвестувати в своє здоровя і в здоровї своїх дітей, купите якісну постільну білизну. Адже сон надзвичайно важливий для кожної людини. Постільна білизна Cotton Box junior DREAM від провідного турецького виробника відповідає високим стандартам якості. Натуральна тканина сприятливо впливає на шкіру, і забезпечує вільну циркуляцію повітря. Комплект має надзвичайно красиве оформлення. Казковий дизайн підніме настрій будь-якій дівчинці і подарує райдужні сни.

Комплект пошитий з ранфорса на основі 100% бавовни вищого гатунку. Ранфорс не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Тканина є новинкою, яка вже встигла завоювати любов і відданість покупців. Тканина є поліпшеним варіантом бязі. Текстиль вільно пропускає повітря і здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Таке білизна підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Постільна білизна з ранфорса прекрасно драпірується і стійко до зімяту. Навіть після тижня використання ліжко буде виглядати свіжо і охайно. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Така технологія і використання натуральних барвників гарантують безпеку і довговічність малюнка. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий виробник Cotton Box давно відомий на європейському ринку і користується великим попитом. Вся продукція має відповідну сертифікацію і відповідає високим стандартам якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки. За верстатами працюють кваліфіковані робітники.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box junior DREAM можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми пропонуємо широкий вибір домашнього текстилю на будь-який смак і кишеню.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора», зверніть увагу на комплектацію і габарити вироби:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Текстиль характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Прості рекомендації по догляду допоможуть на довгі роки зберегти його новий зовнішній вигляд:

  • Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій воді.
  • Для підтримки чистоти підійде машинне прання при температурі води 30-40 градусів.
  • Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах.
  • У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Вибравши середній температурний режим для праски.

У нашому інтернет-магазині Sweet пропонований комплект можна купити, як оптом, так і в роздріб. У нас представлений широкий асортимент постільної білизни від провідних виробників. Серед інших товарів можна придбати ковдри, подушки, пледи, халати і рушники. Робити покупки онлайн можна не виходячи з дому, це безпечно і вигідно.

Наші менеджери завжди допоможуть оформити замовлення і підібрати найбільш оптимальний спосіб доставки і оплати.

Деталі товару
23910

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC DELUX MELBURY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам яскраве і оригінальне постільна білизна турецького виробництва Tac Delux Melbury . У комплект входить підодіяльник, простирадло і чотири наволочки одного стилю. Постільна білизна виготовлена з...
Love You Детский td 231
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з сатину для справжніх гонщиків. Торгова марка Love You пропонує чудове дитяче постільна білизна високої якості. Ваш непосида оцінить реалістичне зображення боліда Формули 1, а...
КПБ Love You сатин Вечеринка
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 248,25 грн 2 645,00 грн
Нова колекція постільної білизни 3D від турецького виробника Love You порадує Вас новими гарними малюнками. Купити комплект постільної білизни із зображенням яскравих тюльпанів - подарувати чудовий настрій і...
Комплект постельного белья Love You сатин ls 25
rating 0 відгуків
3 026,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Love You сатин ls 025 - підкреслити Ваш відмінний смак і прикрасити спальню. Виконано в темно-синьому та білому кольорах, прикрашене малюнком гілок і листя. Тканина міцна,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти