Артикул:
23011

Постільна білизна TAC DISNEY Toy Story 4

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. І ми раді запропонувати для ваших дітей постільна білизна TAC DISNEY Toy Story 4 від відомого турецького виробника. Цей стильний комплект стане відмінним вибором для молодих і сучасних батьків, які хочуть порадувати свою дитину оригінальним і якісним постільною білизною.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Ранфорс стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль такої тканини дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник TAC завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві, використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина ранфорс на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Купити постільна білизна TAC DISNEY Toy Story 4 за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

Сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вашим дітям тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з ранфорса. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільну білизну з ранфорса та інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Купити комплект постільної білизни TAC DISNEY Toy Story 4 можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
23011

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You ch 036
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Весела морська губка Спанч Боб подарує Вашим дітям чудовий настрій на цілий день. Такий комплект постільної білизни безсумнівно сподобається всім без винятку: яскраві фарби, чудова мякість сатину і висока якість...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0058
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичність комплекту постільної білизни Bella Dona з обємним 3D малюнком не залишить нікого байдужим. Турецький виробник постарався зробити дуже мякий та ніжний набір, який дарує комфортне розслаблення. Таке...
Постельное белье Cotton Box BEBEK DENİZCİ MAVİ
rating 0 відгуків
638,00 грн
Дитяча постільна білизна Cotton Box BEBEK DENİZCİ MAVİ в ліжечко стане приємним придбанням для Вас і запорукою міцного і комфортного сну для Вашого малюка. Турецький виробник використовував мяку тканину ранфорс з...
Комплект постельного белья Nazenin  satin  3D
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Комплект постільної білизни Nazenin satin 3D Calisto виконаний з сатину. Склад тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність. На наволочках, підодіяльнику і простирадлі постільна білизна має...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти