Артикул:
22741

Постільна білизна Tivolyo Home GRACE KRINKLE KAHVE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 338 бали. Ваш кошик буде загальним 338 бали який можна перетворити на ваучер на 338,00 грн.

6 761,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чудове постільна білизна Tivolyo Home GENESIS BEJ KRINKLE від відомого турецького виробника. Комплект виконаний з декількох видів тканин, нижня сторона підодіяльника, простирадло і наволочки зроблені з сатину на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Верхня сторона підодіяльника зроблена з жатого шовку, що надає гарний блиск і оригінальність. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже довговічними.

Турецька фабрика Tivolyo Home відома найкращим домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Тому модель GENESIS, виконана з сатину на основі 100% бавовни, так притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом шовковистості, що неможливо зрадити на фото.

Такий комплект постільної білизни буде радувати ваш погляд чудовим поєднанням красивого малюнка з переливами різних кольорів. При виробництві цього постільної білизни використовуються тільки натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість і насиченість кольорів і малюнка на довгий час, і навіть після безлічі прань такий комплект буде радувати вас своєю красою і мякістю.

постільна білизна Tivolyo Home GENESIS BEJ KRINKLE, Ви можете оптом і в роздріб в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Тепер про розміри, дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

- наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.,

Комплектація відмінно підходить для великому ліжку і просторої спальні. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Інтернет-магазин SweetHome пропонує Вам найширший асортимент дитячої постільної білизни і домашнього текстилю. Наші ціни вас приємно здивують, а висока якість і різноманітність продукції від відомих турецьких виробників, дозволить наповнити ваш будинок затишком і красою.

Купити комплект постільної білизни Tivolyo Home GENESIS BEJ KRINKLE можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією.

Деталі товару
22741

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
низ- бавовна; верх- шовк
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-garage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Garage - це верх абстракціонізму, турецька виробник зробив цікаве постільна білизна для цінителів автомобілів. Мяка сатинова тканина ідеально підходить для максимально...
 ARYA  Lace  Daisy Vizon
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з сатину від турецької торгової марки і виробника Arya. Мякий білосніжний сатин прикрашений ажурними мереживами, що безсумнівно Вам сподобається. Таке постільна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти