Артикул:
22709

Постільна білизна TAC Ranforce Sianna

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на це чудове постільна білизна з ранфорса TAC Ranforce Sianna. Це один з кращих комплектів для дому, щоб порадувати себе і ваших близьких. Така білизна відрізняється мякою текстурою, полірованої гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт у час сну і відпочинку. Тканина має середню щільність, але при цьому стійка до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з ранфорса дуже популярними серед покупців. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання, адже спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, хто забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна від турецького виробника TAC завжди цінується за приємну мякість, висока якість і яскраве оформлення. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, зроблений він з сатину або ранфорса. Все дитяче постільна білизна на цій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного комплекту.

Постільна білизна TAC Ranforce Sianna, можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має розмір «Євро», і в його комплектацію входить:

  • простирадло 240 х 260
  • підодіяльник 200 х 220
  • наволочки 50 х 70 - 2 штуки

Це постільна білизна від фабрики ТАС, чудове і затишне варіант для комфортного сну і відпочинку. При цьому стильно виглядає і виконаний на високому рівні якості

Рекомендації та поради по догляду за постільною білизною з ранфорса. Щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з натуральної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ця тканина стійка до деформації і зімяту.

Постільна білизна TAC Ranforce Sianna від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22709

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box PLAİN KARAMEL
rating 0 відгуків
1 417,00 грн
Постільна білизна Cotton Box PLAİN KARAMEL зроблено з мякої тканини ранфорс, на основі кращого турецького бавовни, щоб Ви могли насолодитися приємним сном і відпочинком. Ранфорс має вищу щільність, гладку поверхню і...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Vulg
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове дитяче постільна білизна від турецької торгової марки і виробника Arya. Приємний жовтий відтінок, мякий сатин і простий мультяшний малюнок неодмінно сподобаються Вашій дитині. Постільна легко стирається і...
TAC RANFORCE  Kaylee
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові квіти зображені на новому білосніжному постільній білизні від провідного виробника текстильної промисловості ТАС. Матеріалом для пошиття став ранфорс, який володіє міцністю, довговічністю і гігроскопічністю....
TAC Ranforce Alba
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Alba з оригінальним дизайном - внести комфорт і ніжність в Вашу спальню. Виготовлено з високоякісної бавовни, мяке, міцне, приємне на дотик. Витримує велику кількість прань і зберігає...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти