Артикул:
22356

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Zafirah

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве постільна TAC DIGITAL SATEN Zafirah, наповнить розкішшю вашу спальню. Кожна господиня хоче створити затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І з цим легко впорається даний комплект, його популярність обумовлена оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які він дарує своїм власникам.

Такий комплект заслуговує вашої уваги, так як виконаний він з тканини сатин Діджитал, на основі стовідсоткового бавовни, що безсумнівно, подарує вам найкращі емоції, приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність тканини сатин надає їй достатню стійкість до зминання і утворення катишек, що робить вироби на основі сатину популярними серед покупців домашнього текстилю для сну, від відомої торгової марки ТАС.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і високу якість продукціі.Іспользованіе виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Zafirah Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, дуже прості і зручні:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Zafirah можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22356

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box Brode Lace
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий білий комплект постільної білизни з мякого сатину, прикрашений чудовим мереживом і зроблений відомим турецьким виробника. Мяка бавовняна основа дозволить Вам отримати незабутнє задоволення від сну і відпочинку...
Комплект постільної білизни Arpaci бамбук Eva
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Біле бамбукове постільна білизна Arpaci бамбук Eva наповнить Вашу спальню легкістю і легкістю. На постільній білизні високої якості Ви будете бачити лише прекрасні сни, відчувати комфорт і затишок. Турецький...
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Яблуні в цвіту BV M 0005
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дуже гарний комплект постільної білизни прикрашений ніжними квітками яблуні. Зображення виглядає дуже реалістично, що приємно перетворить Вашу спальну кімнату і доповнить інтерєр свіжими нотками весняної атмосфери....
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити неймовірно красивий комплект постільної білизни Love You сатин Колібрі - подарувати ніжність і мякість під час відпочинку. Відомий турецький виробник постарався зробити кращий комплект для Вас і Ваших...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти