Артикул:
22315

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Claudine

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Claudine від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Такий комплект заслуговує вашої уваги, так як виконаний він з тканини сатин Діджитал, на основі стовідсоткового бавовни, що безсумнівно, подарує вам найкращі емоції, приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність тканини сатин надає їй достатню стійкість до зминання і утворення катишек, що робить вироби на основі сатину популярними серед покупців домашнього текстилю для сну, від відомої торгової марки ТАС.

Турецька фабрика TAC відома найкращим домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Модельний ряд постільної білизни із серії Digital Saten виділяється серед інших, перш за все дизайном і щільністю тканини. Тому модель, виконана з сатину на основі 100% бавовни, так притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом шовковистості, що неможливо зрадити на фото.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Claudine, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

підодіяльник - 200 х 220 см,

простирадло - 240 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, дуже прості і зручні:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості кольорів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку . Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Claudine можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22315

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Страйп  СВ.БЕЖЕВЫЙ 12
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Love You Страйп світло-бежевого кольору - подарувати зручний і комфортний відпочинок. Виконано з міцного сатину високої якості, мяке, ніжне, гладке, з шовковим блиском....
Постільна білизна TAC DELUX ANGELINA sari
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від турецької торгової марки ТАС стане хорошим доповненням і прикрасою Вашої спальні. Яскраві золотисті завитки прикрашають полотно підодіяльника і чотири чудові наволочки. Комплект...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Соняшник"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вам подобаються соняшники? Тоді цей комплект постільної білизни створений спеціально для Вас! На лицьовій стороні підодіяльника зображені великі соняшники на чорно - жовтому фоні з візерунками у вигляді пелюстків....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-versai-rossa
rating 0 відгуків
5 924,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home VERSAI ROSSA стане приємним придбанням для вас і ваших рідних. Постільна зроблено турецьким виробником з мякого сатину і шовкової тканини високої якості, щоб ви могли...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти