Артикул:
22312

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Benicia

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для комфортного сну та відпочинку ми раді запропонувати Вам чудовий постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Benicia від відомого турецького виробника. Ця красива модель виконана в ефектною червоною забарвленням, прикрашена оригінальним малюнком в етнічному стилі, а мяка сатинова тканина має легкий блиск і шовковистість.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Сатин стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник TAC використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на це чудовою постільній білизні. Завдяки спеціальній обробці тканина сатин має високу мякість, щільність і міцність, а також ефект шовку, з легким блиском. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини, створюючи химерний і оригінальний малюнок з приємною забарвленням нагадує мальовничі глибини Середземного моря.

Порадуйте себе приємною покупкою, купивши постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Benicia. У нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home завжди кращі моделі і вибір, зручний каталог і доступна ціни на будь-який товар, що дозволить вам заощадити час і гроші. Для покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, дуже прості і зручні:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Benicia, можна оптом і в роздріб, в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22312

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Соло"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Постільна білизна Love You "Соло" однозначно додасть мякості в інтерєр. Ніжний дизайн комплекту буде красиво поєднуватися з будь-яким інтерєром! Комплект білого кольору, прикрашений біло-рожевими квітами і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Блюз"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Стриманий дизайн комплекту постільної білизни Love You сатин "Блюз" буде красиво поєднуватися з інтерєром Вашої спальні! Постільна білизна синього кольору декороване дрібним білим горошком. У комплекті дві...
Комплект постільної білизни Nazenin Vintage
rating 0 відгуків
2 080,00 грн
Чудова серія нового постільної білизни від турецького виробника. Відмінні моделі, оформлені вінтажними малюнками і виконані з якісного та мякого ранфорса, стануть чудовою прикрасою Вашої спальні. Купити таке постільна...
КПБ Love You сатин Вечеринка
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 248,25 грн 2 645,00 грн
Нова колекція постільної білизни 3D від турецького виробника Love You порадує Вас новими гарними малюнками. Купити комплект постільної білизни із зображенням яскравих тюльпанів - подарувати чудовий настрій і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти