Артикул:
22262

Постільна білизна Cotton Box MARİTİME NAUTICAL

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми раді запропонувати Вам якісну постільну білизну Cotton Box MARİTİME NAUTICAL від відомого турецького виробника. Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина ранфорс має хорошу щільність, стійка до зминання і втрати кольору, що робить спальне приладдя з ранфорса дуже популярними серед покупців домашнього текстилю по всьому світу.

В цьому комплекті приємно радує малюнок і його колірна гамма. Така абстракція легко прикрасить невелику ліжко і доповнить інтерєр спальні своїм оригінальним видом. Використання виробником натуральних барвників і спеціальною технологією нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна Cotton Box MARİTİME NAUTICAL за доступною ціною Ви можете в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нашому каталозі товарів вас завжди чекає широкий асортимент, ввічливі менеджери і гідний вибір постільної білизни за найкращою ціною. Ми здійснюємо доставку замовлень по всій Україні, будь-транспортною компанією. Середній термін доставки 2-3 дні.

Якщо Вас зацікавила дана модель, хочемо уточнити, що в нашому каталозі вона представлена в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

постільна зроблено з ранфорса, і обовязково, сон і відпочинок на ньому принесуть вам тільки найкращі емоції та відпочинок, а зовнішній вигляд цього комплекту стане гідною прикрасою вашої спальні.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини :

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям якісну постільну білизну та інший турецький текстиль для дому оптом і в роздріб від відомих виробників. У нас Ви в будь-який час зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи, кухонний текстиль високої якості і за доступною ціною.

Купити комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN Mauna tas Ви можете оптом і в роздріб за доступною ціною, скориставшись формою швидкої покупки або кошиком. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Доставка здійснюється по всій Україні, будь-транспортною компанією, крім Укрпошти. Роблячи покупки в наше інтернет-магазині ви економите ваші гроші і час.

Деталі товару
22262

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Hobby ранфорс Isabel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Це ліжко з ефектними яскравими квітами для тих, хто любить яскраву позитивну обстановку. Відпочинок на такому ліжку обіцяє приємні хвилини радості. Для тих, хто вибирає соковиті відтінки, помітні малюнки, ошатні...
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve виглядає дуже цікаво і оригінально. Дизайн комплекту не примхливий, і тому такий комплект впишеться в інтерєр будь-якої спальні. А приємний і мякий ранфорс зробить його...
Комплект постільної білизни Belle-Textile Comfort
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Belle-Textile Comfort - придбати білизну з кращого матеріалу. Не дарма в самій назві міститься слово "комфорт", адже комплект постільної білизни виготовлений з сатину преміум класу. Він не тільки...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти