Артикул:
22260

Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D GRETA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого комфортного сну і відпочинку ми раді запропонувати Вам красива постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D GRETA від одного і найвідоміших турецьких виробників. Ця яскрава модель представлена в оригінальній забарвленням і доповнена великим, красивим і якісним малюнком з обємним ефектом.

Виробник Cotton Box давно відомий своїми якісними домашнім текстилем за межами Туреччини. І особливо затребувані його комплекти постільної білизни. Є як дорогі з жаккарда і сатину, так і бюджетні варіанти з ранфорса. Саме доступна ціна і якість, виділяють даний комплект. При цьому постільна виглядає красиво, і з таким малюнком і приємною забарвленням, воно легко стане чудовим доповненням кімнати.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина ранфорс має середню щільність, але при цьому стійка до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю повсюдно.

Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D GRETA з ранфорса, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Зручний каталог та доступна ціна, дозволять вам заощадити час і гроші, при покупці даного чудового комплекту. Для наших покупців ми завжди можемо запропонувати широкий вибір якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Якщо Вам сподобався цей комплект білизни, тоді зверніть увагу, що в нашому каталозі він представлений в розмірі « євро », і має стандартну комплектацію:

  • Підковдра - 200 х 220 см,
  • Простирадло - 240 х 260 см,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок, а зовнішній вигляд цього комплекту стане гідною прикрасою інтерєру.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини. Особливих вимог по догляду за даними комплектом немає. Стирається він легко, головне дотримуватися рекомендацій:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості кольорів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box FLORAL 3 D GRETA можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям краще постільна білизна для будинку оптом і в роздріб від найвідоміших турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22260

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Cestepe bamboo
Встигни купити за знижкою
3 781,65 грн 4 449,00 грн
Чудове постільна білизна високої щільності на основі бамбукового волокна подарує Вам чудову мякість тканини і прикрасить інтерєр Вашої спальні оригінальними дизайнерськими рішеннями. Турецький виробник Cestepe подбав...
Комплект ARYA дитячий в ліжечко Animals
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни в ліжечко від турецького виробника ARYA стане незамінним атрибутом дитячої кімнати. Красива аплікація підніме настрій малюкові, а мякий сатин подарує приємний здоровий сон. Легко...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Гепард"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір постільної білизни Love You "Гепард" стане хорошим подарунком для Вашого чоловіка! На лицьовій стороні підодіяльника зображений гепард, що йде через гілки кущів. Зворотний бік підодіяльника і простирадло...
TAC Ranforce Shane turkuaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі цікавий комплект постільної білизни, прикрашений красивим малюнком різнокольорових кульбаб. Комплект зроблений з мякого ранфорса турецької торговою маркою і виробником ТАС. Постільна білизна...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти