Артикул:
22122

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Lee

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 91 бали. Ваш кошик буде загальним 91 бали який можна перетворити на ваучер на 91,00 грн.

1 826,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам оригінальне постільна білизна турецького виробництва. Комплект білизни TAC Genc Modasi ranforce Lee зроблений відомим турецьким виробником за сучасними технологіями з використанням кращого турецького бавовни і натуральних матеріалів. Різнобарвна палітра доповнена оригінальним малюнком з ультра-модним дизайном, що створює цікавий ансамбль фарб і мотивів.

Даний комплект виконаний в приємних відтінках. Модний і стильний малюнок буде легко поєднуватися з будь-якої сучасної обстановкою і інтерєром. Завдяки технології нанесення малюнка, натуральні барвники міцно закріплені в волокнах тканини, що забезпечує стійкість до вистіриванію і втрати кольору, навіть після двохсотий прання.

Серія постільної білизни TAC Genc Modasi відома своєю високою якістю, а також красивим і оригінальним оформленням. Також ця серія білизни, проводиться з міцної тканини ранфорс, на основі 100% бавовни. Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і відмінна якість продукції.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Lee можна оптом і в роздріб за доступною ціною по всій Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір і доступні ціни на будь-який товар. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди зможемо запропонувати відмінний турецька текстиль для дому від найпопулярніших і відомих брендів і торгових марок. У нас зручні умови оплати і доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має полуторний розмір, і в його комплектацію входить:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочки 50 х 70 см - 1 шт.

Постільна білизна від турецького виробника TAC це завжди висока якість і краса у вашій спальні.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса. Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну з хлопквой тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Купити комплект постільної білизни з мякою сатиновою тканини TAC Genc Modasi ranforce Square, можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22122

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасный комплект постельного белья Love Ви Царица > с узорами цветом Вам понравится . Яркий і привабливий рисунок буде смотреться на Вашей постелі со вкусом . Високе...
TAC Ranforce Sambre
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільний комплект турецької марки Tac Sambre . Мякий і затишний ранфорс подарує Вам найприємніші і міцні сни. Постільна білизна в біло-блакитних тонах з витонченими візерунками прикрасить...
Постельное белье Cotton Box MARİTİME Harbors
rating 0 відгуків
1 891,00 грн
Ми завжди раді запропонувати вам краще постільна білизна, і комплект Cotton Box MARİTİME SHİP MAVİ один з кращих в порівнянні ціна і якість. Зроблено комплект турецьким виробником з мякого і міцного ранфорса, велике...
Комплект постільної білизни ARYA знак зодіаку LEO - Лев
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 275,45 грн 2 677,00 грн
Представляємо Вам якісну постільну білизну з полірованого сатину від відомого турецького виробника Arya. Постільна білизна зроблено з турботою про Ваше приємному сні і відпочинку. Мякий і міцний сатин прикрашений...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти