Артикул:
22121

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Motion

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 91 бали. Ваш кошик буде загальним 91 бали який можна перетворити на ваучер на 91,00 грн.

1 826,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вам красива постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Motion, зроблене одним з найвідоміших турецьких виробників. Комплект білизни виконаний на високому рівні якості, прикрашений оригінальним малюнком і має яскраве забарвлення.

Порадуйте себе приємним придбанням, мяка тканина ранфорс, виконана на основі стовідсоткового бавовни, безсумнівно, подарує вам приємні відчуття, забезпечить комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність тканини надає комплекту достатню стійкість до зминання, тому білизна з такою мякою і міцною тканини, так популярно серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Малюнок, виглядає дуже свіжо, оригінально і цікаво. Насичені кольори подарують вам достатньо енергії для нових досягнень кожен день. Даний комплект не боїться частих прань, так як при виробництві даного постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Motion за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому магазині. Інтернет-магазин Sweet Home - це завжди широкий вибір постільної білизни та текстилю для дому високої якості, від найвідоміших турецьких виробників. Зручний каталог та форма замовлення, допоможуть заощадити час, а швидка доставка будь-транспортною компанією, дозволить отримати замовлення протягом 2 - 3 днів з моменту оплати.

Комплект білизни представлений в нашому інтернет-магазині в одному розмірі і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці, на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

Такий комплект, стане хорошим придбанням для кожного покупця, хто цінує якість, натуральність та чудовий зовнішній вигляд. Сон і відпочинок на такій білизні принесуть Вам гарний настрій і заряд бадьорості на цілий день. Фірмова упаковка від виробника, виконана з щільного картону і оригінально прикрашена, що стане відмінною основою для подарунка близьким і рідним.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Купити комплект постільної білизни TAC Genc Modasi ranforce Motion можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22121

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Puppy in the Pocket
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 574,20 грн 1 852,00 грн
Улюблені іграшки, персонажі мультфільмів оточують дитину, допомагають пізнавати світ. Це його друзі, з якими не хочеться розлучатися навіть уві сні. Висока якість тканини додасть незвичайний затишок. Купити постільну...
Постельное белье TAC DIGITAL saten Jasmine gri евро
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з мякого сатину, яке безсумнівно сподобається вам і вашим близьким. Зроблене з турецького сатину високої мякості і якості, на основі натурального бавовняного волокна, таке постільна наповнить...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Велич"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Королівські лілії на темному тлі вражають пишністю, цілком виправдовуючи назву комплекту Love You сатин "Велич" . Якщо Вам потрібно підкреслити значущість інтерєру, створити ауру розкоші в кімнаті, такий варіант...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти