Артикул:
22119

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Vespa

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з тканини ранфорс заслуговує на особливу увагу, і ми хочемо порекомендувати для вас чудовий комплект TAC Genc Modasi ranforce Vespa, від відомого турецького виробника текстилю для дому.

Даний комплект виконаний в приємних відтінках. Поєднання білого і рожевого кольорів, дозволить вам створити в дитячій спальні абсолютно розслаблюючу, спокійну і затишну обстановку. Велике зображення мопеда може легко поєднуватися з будь-обстановкою і інтерєром. Завдяки спеціальній технології нанесення малюнка, натуральні барвники міцно закріплені в волокнах тканини, що забезпечує стійкість до вистіриванію і втрати кольору, навіть після двохсотий прання.

Серія постільної білизни TAC Genc Modasi відома своєю високою якістю, а також красивим оформленням , з яскравих малюнків, які доповнені світяться в темряві елементами, що сподобається вашим дітям. Також ця серія білизни, проводиться з міцної тканини ранфорс, на основі 100% бавовни. Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і відмінна якість продукції.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Vespa можна оптом і в роздріб за доступною ціною по всій Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір і доступні ціни на будь-який товар. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди зможемо запропонувати відмінний турецька текстиль для дому від найпопулярніших і відомих брендів і торгових марок. У нас зручні умови оплати і доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має полуторний розмір, і в його комплектацію входить:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці - 100 х 200 см,
  • наволочки 50 х 70 см - 1 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вашим дітям тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок. Постільна білизна від турецького виробника TAC це завжди висока якість і краса у вашій спальні.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса. Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну з хлопквой тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Купити комплект постільної білизни TAC Genc Modasi ranforce Vespa можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині, в будь-якій точці України.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям широкий вибір постільної білизна і текстилю для дому, від найвідоміших турецьких виробників. Тут Ви завжди зможете придбати подушки, ковдри, рушники, набори, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22119

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Особливі характеристики
Світиться в темряві
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0027
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з сатину прикрашене візерунками в східному стилі, стане для Вас приємним придбанням. Таке постільна білизна прикрасить Вашу спальню, доповнивши її оригінальною деталлю, а сон і відпочинок на...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D LİLY LİLA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D LİLY LİLA приємне придбання для будь-якого будинку і відмінне фарбування для будь-якої спальні. Зроблено постільна з мякою і міцною тканини ранфорс, прикрашене обємним малюнком...
Постільна білизна ARYA сатин Puppy
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для дітей від турецького виробника Arya прикрашений чудовим зображенням маленького цуценя. Даний комплект обовязково сподобається Вашим дітям. Постільна виконано з мякого і міцного...
Дитячий комплект постільної білизни ARYA Flower
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна для маленьких дівчаток? Комплект постільної білизни ARYA Flower від виробника текстильної промисловості з Туреччини просто створений для маленьких дітей. Він абсолютно не шкодить...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти