Артикул:
22099

Постільна білизна TAC normal saten Brand

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC normal saten Brand від відомого турецького виробника. Модель представлена в приємній забарвленням. Даний комплект зроблений з тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість, зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Тому постільну білизну на основі сатину, так популярно серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС

Оригінальний малюнок і забарвлення постільного комплекту легко прикрасять інтерєр вашої спальні. Також така забарвлення підніме вам настрій, надихне на нові ідеї і подарує найприємніші і красиві сновидіння. Сатинова тканина має приємну мякість і шовковистість, це досягається завдяки особливій технології виробництва. При фарбуванні і нанесенні малюнка в даній моделі постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечуючи яскравість і насиченість кольорів на довгі роки.

Постільна білизна TAC normal saten Brand, Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір постільної білизни за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Даний комплект білизни представлений в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Поширений розмір і комплектація стануть чудовою прикрасою для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок. Постільна білизна від турецького виробника TAC це завжди висока якість і краса у вашій спальні.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні, вони також вказані на етикетці від виробника:

  1. Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна в зимовий час і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить спальний комплект з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин через свою щільності досить стійкий до деформації.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому , які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Купити комплект постільної білизни з мякою сатиновою тканини TAC normal saten Brand, можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22099

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ вышивка  MX005
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна з відмінною якістю і чудовим дизайном? Відтінки чудово поєднуються не тільки між собою, а й з інтерєром спальної кімнати. Такий комплект постільної білизни виготовлений з сатиновою...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Retro
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Віддаєте перевагу оригінальне постільна білизна? Тоді комплект постільної білизни HOBBY сатин Retro стане для Вас чудовою знахідкою для створення інтерєру в африканському стилі. Малюнок в смужку зебри допоможе...
КПБ ARYA Люкс Сатин Шовк  Rubina
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 652,85 грн 3 121,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Rubina зробить Вашу спальню ошатною і акуратною. Чудово підходить для щоденного застосування і подарує комфортний сон і відпочинок. Тканина блискуча і щільна, легка і приємна на дотик....
0,00 грн
Відмінний стандартний подвійний комплект постільної білизни від відомої молдавської фабрики. Відмінні малюнки, приємний дизайн і мяка жатка дозволять Вам насолодитися чудовим сном і відпочинком і при цьому прикрасити...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти