Артикул:
21967

Постільна білизна TAC DISNEY Masha And The Bear Magical

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми любимо піклуватися про наших дітей, це не робота і не обовязок - це природний прояв любові батьків. І нашим улюбленим крихітка ми хочемо дати найкраще, подбати про їх комфорт і здоровя. І що може бути краще, ніж бавовняна постільна білизна, яке подарує спокійний сон і гарний настрій дитині?

Дитяча постільна білизна TAC DISNEY Masha And The Bear Magical від відомого турецького виробника - легко впорається з таким завданням. Постільна білизна TAC давно відомо по всій Європі своєю якістю, оригінальним дизайном і мякістю, зроблено воно з сатину або ранфорса. Турецький виробник використовує в своїх виробах тільки найкраща сировина і матеріали, серед яких мякий бавовна з турецьких нагірїв.

І особливу увагу на даній фабриці заслуговує дитячий текстиль із серії TAC DISNEY. Це серія білизни з яскравими зображеннями відомих героїв мультфільмів. В даних виробах використовуються натуральні барвники та матеріали, щоб принести дитині максимальний комфорт під час сну, і подарувати йому гарний настрій за допомогою яскравих принтів, які наносяться за спеціальною технологією і витримують безліч прань, не втрачаючи при цьому насиченості кольорів.

Полуторний комплект білизни TAC DISNEY Masha And The Bear стане чудовою прикрасою будь-якої дитячої кімнати. Стандартні розміри постільної білизни, а це: підодіяльник - 160 х 220 см, простирадло на гумці, на матрац - 100 х 200 см, наволочка - 50 х 70см, підходять під будь-яку дитячу ліжко. Зручна гумка легко кріпиться по краю ліжка, не дає простирадла сповзати по краях. Підодіяльник і наволочка не мають блискавок, що зручно при зміні постільної білизни.

Дане дитяче постільна білизна, виконане з тканини ранфорс, яка має високу щільність, при цьому мяка і гладка на дотик і набагато перевершує вітчизняні аналоги, такі як бязь. При виробництві ранфорса використовується натуральна бавовна, що робить його таким мяким, а щільність досягається за рахунок більш частого прилягання ниток один до одного в структурі тканини.

Підковдра має двосторонній малюнок, з лицьового боку веселий персонаж на приємному бузковому тлі , а на зворотному боці красиві різнокольорові зірки на білому тлі. Наволочка також красиво прикрашена, має приємну бежеву забарвлення, що дуже добре поєднується з основним кольором підодіяльника. Цей чудовий комплект білизни з яскравим малюнком і героїнею з мультфільму «Маша і Ведмідь», безсумнівно, подарує вашій дитині гарний настрій і приємні сни.

Купити дитяче постільна білизна TAC DISNEY Masha And The Bear Magical Ви можете в нашому інтернет магазині будь-яким зручним для вас способом. Наші ціни вас приємно здивують, а висока якість домашнього текстилю буде радувати довгі роки. Ми здійснюємо доставку по всій Україні, протягом 2 - 3 днів. Також хочемо зазначити, що постільна упаковано в подарункову картонну коробку, що дозволить вам подарувати даний комплект, на будь-який дитяче свято, вашим близьким і рідним у кого є маленькі дітки.

Деталі товару
21967

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Clementine mint
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Clementine mint - прикрасити спальну кімнату і підкреслити Ваш вишуканий смак. Чудово виконано з якісного ранфорса, подарує Вам відчуття мякості, ніжності і комфорту під час відпочинку....
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D NATALI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D NİNA KIRMIZI з обємним малюнком в стилі хенд-мейд. Зроблено постільна турецьким виробником з мякої тканини ранфорс, і стане чудовою прикрасою будь-якої...
Love You Детский комплект td 104
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для Ваших хлопчаків за мотивами коміксів Спайдермена. Торгова марка Love You зробила відмінне постільна білизна з сатину високої якості і приємною мякості, щоб діти могли...
Комплект постільної білизни Love You Тигр
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Тигр - це відмінний подарунок для всіх любителів кішок. Такий виріб сподобається і Вам, і Вашим рідним. Центральне зображення смугастої кішки виглядає дуже реалістично. Виконане з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти