Артикул:
21959

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Marisol oranj

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Подаруйте собі море фарб і емоцій разом з яскравим постільною білизною TAC DIGITAL SATEN Marisol oranj від відомого турецького виробника. Насичений оранжевий колір по-справжньому випромінює теплу і живу енергію сонця, а оригінальне поєднання візерунків підсилює чарівність даного комплекту. Таким постільною білизною ви не тільки прикрасите вашу ліжко, але і наповніть інтерєр спальні яскравою прикрасою, яке буде радувати вас борги довгі роки.

Чому ми говоримо довгі роки? Тому що, дана модель виконана з сатину кращої якості і мякості. Висока мякість і щільність тканини сатин обумовлена технологією виробництва і натуральному складу, а саме 100% бавовняному волокну. Бавовна кращий матеріал для домашнього текстилю. Він простий у використанні, легко переносить часте прання, не линяє і не сідає (при природних умовах), швидко сохне і досить довговічний. Тому комплект Marisol oranj з сатиновою тканини стане кращим вкладенням коштів, і принесе вам приємні емоції і гарний настрій від сну і відпочинку.

Інтернет-магазин sweet-home.com.uaвсегда пропонує широкий вибір текстильних виробів для дому та відпочинку. Тільки найкращі турецькі фабрики і виробники, відомі бренди і торгові марки зі світовим імям, і якість виробів вище усіляких похвал. Ви можете купити даний комплект білизни, скориставшись зручною формою швидкої покупки або через корзину.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Marisol oranj представлено в одному розмірі «Євро», і в комплектацію входить:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

- наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Фірмова упаковка від виробника, дозволить зробити з даного комплект чудовий і приємний подарунок, який Ви можете піднести на будь-яке свято як близьким і рідним, так і колегам по роботі.

Дана модель спального білизни не вибаглива в догляді, і має стандартні умови прання. Перш за все, це температура води 30 про С, перевірений порошок від відомого виробника, щадні смягчители і мінімальні обороти при віджиманні, 600 - 800 оборотів буде досить. Постільна легко прасується, не сильно гарячою праскою. Також ви можете його і не прасувати, що не відібється на його красивому зовнішньому вигляді, адже тканина сатин практично не мнеться, тому досить разравнять його при сушінні.

Купити чудове постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Marisol oranj турецького виробництва, оптом і в роздріб, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині sweet-home.com.ua. Величезний асортимент представлений домашнім текстилем від кращих турецьких і українських виробників. Зручний каталог та фільтр товарів дозволять швидко підібрати і оформити покупку за смаком, а наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на будь-які питання щодо доставки, оплати і наявності товару.

Доставка здійснюється компаніями Нова пошта, Делівері та Інтайм, по всій території України в люой місто і населений пункт. Середній термін доставки 2 - 3 дні.

Деталі товару
21959

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский комплект td 181
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Гарний комплект постільної білизни для дітей від торгової марки Love You для Ваших дітей. Виконаний з мякого сатину високої якості комплект подарує Вашим дітям чудовий сон і відпочинок, а завдяки високій якості...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Mirella
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин Mirella - відмінне рішення для любителів класичного малюнка "клітина". Комплект постільної білизни виконаний з полірованого сатину, завдяки чому тканина має приємний шовковий відблиск,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти