Артикул:
21953

Постільна білизна з ковдрою Cotton Box Kosem

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Наповніть спальню відчуттям затишку і тепла разом з красивим комплектом постільної білизни Cotton Box Kosem, доповненого теплою ковдрою з натуральним наповнювачем. Це одне з кращих виробів від відомого турецького виробника, яке не тільки принесе гарний настрій, а й зігріє холодної вночі.

Комплект білизни Kosem стане чудовим доповненням інтерєру вашої спальні. Приємна кольорова гама, поєднує в собі фіолетовий, чорний і рожевий колір, що дозволяє створити особливу атмосферу в кімнаті. Оригінальний орнамент виглядає інтригуюче, також хочемо відзначити, що малюнок не однорідний, в ньому використані кілька елементів: квіти, фігури і завитки; це робить комплект дійсно гідною прикрасою будь-якого ліжка. Підодіяльник має двосторонню забарвлення, з одного боку він прикрашений квітами на чорній тканині, а з іншого фіолетова тканину прикрашена орнаментом з листя і кіл.

Наш інтернет-магазин спеціалізується на продажу кращого турецького текстилю для дому. Ми пропонуємо якісні товари і намагаємося, щоб кожен покупець був задоволений покупкою. Для вас ми завжди готові запропонувати найкраще постільна білизна з нашого асортименту.

Постільна білизна Cotton Box Kosem виконано з тканини сатин. Це мяка і міцна тканина, завдяки спеціальній технології сплетення ниток вона має високу щільність, що відбивається на довговічності виробів і цієї тканини. Постільна білизна Kosem подарує вам приємну мякість, сон і відпочинок принесе море задоволення, а легке пледи подарує тепло, якщо вам стане холодно.

Комплект представлений в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 см - 4 шт.,

- ковдру - 200 х 220 см.

Комплектацією передбачена фірмова подарункова упаковка від виробника, виконана з щільного картону.

Також ця модель виділяється тим, що зроблена повністю з натуральних матеріалів . Тканина виконана з 100% бавовни, так само як і наповнювач для ковдри. Натуральна бавовна володіє кращими якостями для комфортного сну, сприятливо впливає на нервову систему. Бавовна стійкий до частого прання, не дає усадки, швидко сохне і залишається мяким на тривалий час.

Доглядати за таким постільною білизною особливо приємно. Його не треба прасувати після прання, щільна тканина сатин практично не мнеться, і щоб вирівняти вигини досить дати отвісеться простирадла і підковдри. Стандартна температура в 30 про С, якісний порошок і помякшувач, стануть запорукою довгої служби даного комплекту. Всі рекомендації вказані на бирці від виробника.

Постільна білизна Kosem від турецького виробника Cotton Box, Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua. Для вашої зручності у нас передбачені кілька варіантів оплати і доставки. Доставку здійснюємо усіма транспортними компаніями по території України.

Умови оплати та терміни доставки ви можете уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
21953

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Halley Ranfors
rating 0 відгуків
1 721,00 грн
Купити комплект постільної білизни Halley Ranfors - подарувати тепло і комфорт під час сну і відпочинку в будь-який час року. Виконаний з натурального 100% бавовни щільного плетіння. Тканина мяка, ніжна, приємна на...
КПБ EAST
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо вам відмінний комплект постільної білизни від ТМ East. Комплект виконаний з мякої мікрофібри, щоб ви могли насолоджуватися відмінним сном і відпочинку. Щільність тканини вище середньої, тому ви можете...
Комплект постільної білизни ARYA знак зодіаку TAURUS-Телець
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни із зображенням Тельця, другого знака Зодіаку. Білизна ARYA сатин TAURUS-Телець від відомого виробника текстильної промисловості Arya зшито з сатину високої якості. Воно довговічне,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти