Артикул:
21946

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Caledon kirmizi

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для комфортного сну та відпочинку ми раді запропонувати Вам чудовий постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Caledon kirmizi від відомого турецького виробника. Ця красива модель виконана в ефектною червоною забарвленням, прикрашена оригінальним малюнком в етнічному стилі, а мяка сатинова тканина має легкий блиск і шовковистість.

Такий комплект заслуговує вашої уваги, так як виконаний він з тканини сатин Діджитал, на основі стовідсоткового бавовни, що безсумнівно, подарує вам найкращі емоції, приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність тканини сатин надає їй достатню стійкість до зминання і утворення катишек, що робить вироби на основі сатину популярними серед покупців домашнього текстилю для сну, від відомої торгової марки ТАС.

Яскраве забарвлення цього постільного комплекту легко прикрасить інтерєр вашої спальні. Поєднання червоного відтінку і красивого і елегантного орнаменту, складають чудову композицію, що також легко створює потрібну атмосферу в спальні. При виробництві цього постільної білизни використовуються тільки натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість і насиченість кольорів навіть після двохсот прань.

Порадуйте себе приємною покупкою, купивши постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Caledon kirmizi. У нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home завжди кращі моделі і вибір, зручний каталог і доступна ціни на будь-який товар, що дозволить вам заощадити час і гроші. Для покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Дана модель Caledon kirmizi представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

підодіяльник - 200 х 220 см,

простирадло - 240 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, дуже прості і зручні:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Caledon kirmizi можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям краще постільна білизна для будинку від найвідоміших турецьких виробників. Тут Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та набори, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21946

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин мереживо блакитний
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Ніжно-блакитний комплект постільної білизни буде чудово виглядати у Вашій улюбленій спальні. Красиве мереживо і мякий сатин не залишать Вас байдужими. Сон і відпочинок на такому постільній білизні принесуть Вам нові...
Постельное белье Le Jardin 3D GREY
rating 0 відгуків
2 796,00 грн
Пропонуємо Вам оригінальний комплект постільної білизни високої якості і приємною мякості. Зроблений з бавовняної тканини ранфорс, цей комплект прослужить вам довгий час, а обємний 3D-малюнок прикрасить вашу спальню....
КПБ ARYA друкований для новонарождених  Brother Sister
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 424,60 грн 1 676,00 грн
Потрібно вибрати і купити постільну білизну для новонароджених? Тоді зверніть свою увагу на комплект постільної білизни Brother Sister для самих маленьких дітей від турецького виробника домашнього текстилю ARYA....
Микрофибра 3D, КПБ   Акцент BV M 0064 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Унікальне постільна білизна Флорія з мікрофібри з 3D друкованим малюнком у вигляді прекрасних квітів надовго затримує погляд. Реалістичні зображення будуть мати гарний вигляд у Вашій спальній кімнаті або таке...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти