Артикул:
21945

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Jianna

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Доповніть затишок у вашій спальні разом з по-справжньому свіжим і красивим комплектом постільної білизни з нової колекції TAC DIGITAL SATEN Jianna. Відомий турецький виробник TAC створив модель, яка легко подарує відчуття весни і легке настрій. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому постільній білизні принесуть вам гарний настрій і емоції.

Приємна забарвлення даної моделі в поєднанні з легким і ніжним зображенням квітів, відмінно впишеться в інтерєр вашої спальні, прикрасить ліжко і стане вишуканим доповненням декору . Чому модель спального білизни Jianna варта вашої уваги? Тому що вона зроблена з мякої тканини сатин, має високу щільність і якість, а чудовий малюнок і дизайн будуть радувати довгий час, що, звичайно ж, відібється на максимально комфортних відчуттях від сну і відпочинку.

Турецька фабрика TAC відома найкращим домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Модельний ряд постільної білизни із серії Digital Saten виділяється серед інших, перш за все дизайном і щільністю тканини. Тому модель Jianna, виконана з сатину на основі 100% бавовни, так притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом шовковистості, що неможливо зрадити на фото.

Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Jianna можна в нашому інтернет-магазині будь-яким зручним для вас способом. Доставка здійснюється протягом 2 - 3 днів.

Комплект білизни має стандартний розмір «Євро», і наступну комплектацію:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

- наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Подарункова упаковка, оформлена у фірмовому стилі і з логотипом виробника, виконана з щільного картону, що дозволить вам подарувати цей комплект вашим близьким і рідним на будь-яке свято.

Особливих вимог по догляду за даними постільною білизною немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника, зазначених на бирці. Прати в холодній воді, віджимання на середніх оборотах, 600 - 700 буде досить, використовувати перевірений якісний порошок, і сушити в розгорнутому положенні, подалі від гарячих обігрівачів і батарей. Ці елементарні правила допоможуть вам зберегти прекрасний зовнішній вигляд і мякість даного вироби на довгі роки.

Ви можете придбати постільну білизну TAC DIGITAL SATEN Jianna оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині будь-яким зручним способом. Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Кращі і доступні ціни завжди були нашим відмінністю, а швидка доставка дозволяє отримати замовлення в стислі терміни. Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти, в будь-який населений пункт і місто України.

Залишилися питання? Тоді зателефонуйте нашим менеджерам. Вони із задоволенням допоможуть вам з вибором оплати і транспортної компанії.

Деталі товару
21945

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SATEN FABIA KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN FABIA євро KIRMIZI - це справжній витвір мистецтва. Висока якість за доступною ціною від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви прикрасите інтерєр...
Комплект постельного белья Love You жаккард  2-27
rating 0 відгуків
3 959,00 грн
Ще один прекрасний комплект постільної білизни від торгової марки Love You . Яскравий малюнок прикрашає шовкову строну постільного комплекту, що викликає тільки позитивні емоції. Нижня частина виконана з жаккарда...
Комплект постільної білизни First Choice Sweta pudra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Sweta рожевого забарвлення. Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти