Артикул:
21943

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Shanghai

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Shanghai від відомого виробника, з оригінальним дизайном і приємною забарвленням, виконане в сучасному стилі. Таке постільна стане чудовою прикрасою великому ліжку, а також легко доповнить інтерєр сучасної спальні.

Турецька марка і виробник TAC спеціалізується на виробництві постільної білизни більше 20 років, і встигла завоювати популярність і любов у всьому світі. Головна відмінність, це неперевершена якість і використання натуральних матеріалів, таких як бавовна і бамбук. Серія DIGITAL SATEN також відрізняється щільністю тканини сатин, вона більш гладка і має легкий ефект блиску і шовковистості, що надає будь-якої моделі білизни з цієї серії особливий шарм і привабливість.

Комплект білизни Shanghai із серії DigitalSaten виконаний з 100% бавовняної тканини на високому рівні якості, мяка тканина сатин порадує вас своєю приємною текстурою, красивим блиском і переливами відтінків. Оригінальний малюнок символізує вогні нічного Шанхаю з його неповторною архітектурою і сучасним дизайном міста майбутнього. Комплект відмінно впишеться в інтерєр спальні сучасного холостяка. Також він стане приємним подарунком для друзів і колег на роботі.

Купити дану модель Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua, скориставшись формою покупки в один клік або через корзину . Якщо товар в наявності, то доставка займає 2 - 3 дні, з моменту передоплати. Наявність можна уточнити у наших менеджерів.

Дане постільна білизна представлено в єдиному розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • Підковдра - 200 х 220 см,
  • Простирадло - 240 х 260 см,
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Для зручності покупців, даний комплект упакований в фірмову картонну коробку від виробника.

Поради та рекомендації по догляду вказані на бирці. Температура води при пранні повинна дорівнювати 30 про С, використовуйте тільки відомий і перевірений порошок, так само як і ополіскувачі. Гладити таке постільна рекомендується при середньому режимі нагріву. Також ви можете відмовитися від прасування, і просто рівно розвісити його на сушінні. Сатин дуже міцна і довговічна тканина, яка стійка до частого прання, вона не втрачає свою міцність після сотої прання і зберігає насиченість кольорів тривалий час.

Інтернет-магазин sweet-home.com.ua пропонує широкий асортимент постільної білизни , подушок, ковдр, пледів і покривал за найдоступнішими цінами. Комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Shanghai Ви можете купити оптом і в роздріб, скориставшись зручною формою замовлення, що значно заощадить ваш час, а доступна ціна не сильно відібється на сімейному бюджеті.

Ми здійснюємо доставку замовлень по всій Україні , будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наявність, умови оплати і доставки ви можете також уточнити у наших менеджерів.

Здійснюючи покупку в найм магазині, ви отримуєте товар високої якості, від відомих турецьких і українських виробників, за найкращою ціною, і ми постійно оновлюємо наш асортимент новими моделями.

Деталі товару
21943

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Mako saten Sandy
rating 0 відгуків
3 113,00 грн
Оригінальна постільна білизна Tac Mako saten Sandy з набивної печаткою у вигляді плетеного пледа однозначно прикрасить спальню і додасть в неї затишку. Яскраві кольори веселять і піднімають настрій. Турецький...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-contrada
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Оригінально прикрашений постільний комплект Tivolyo Home Contrada відмінно доповнить інтерєр будь-якої спальні. Зроблений з турецького сатину високої якості, він подарує Вам чудовий сон і комфортний відпочинок....
Комплект постільної білизни BV S 0042, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий і чарівний! Саме так можна описати новий комплект постільної білизни від турецького виробника. Великі букети квітів зображений на всьому полотні підодіяльника, а з іншого боку його прикрашає оригінальний...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Дейзі"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You сатин "Дейзі" виглядає оригінально і цікаво. Яскраве зображення квітів привертає увагу, кольори не строкаті, тому таке постільна білизна буде виглядати добре в будь-який...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти