Артикул:
21941

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Rados синій

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
5 745,31 грн 5 923,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Оновлення гардероб вашої спальні з новим комплектом постільної білизни TAC DELUX SATEN Rados, від відомого турецького виробника. Комплект стане приємним придбанням для тих, хто втомився від яскравих фарб і зайвого шуму, хто шукає спокій в рідній хаті, і бажає створити атмосферу умиротворення.

Шляхетний синій колір в моделі TAC Rados надає заспокійливо вплив, дарує спокій, що відібється на приємних відчуттях і гарному настрої після сну. Комплект зроблений з тканини сатин, на основі 100% бавовни, що робить таку тканину мякою, міцною, і в той же час, гладкою. Лицьова сторона тканини має легкий блиск і шовковистість, а задня навпаки матова, що надаёт простирадла ковзати по поверхні ліжка.

Продукція турецької фабрики TAC завжди славилася своєю високою якістю і довговічністю. Постільна білизна даної фабрики з будь-якої серії deluxsaten, satenlight або просто saten, завжди буде радувати свого власника сучасним дизайном, високими стандартами якості та мякістю бавовняної тканини. Виробник завжди використовує найкращі матеріали та тканини, щоб кожен покупець продукції відчував радість і задоволення від покупки.

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Rados синій (blue) за найкращою ціною в Харкові, Києві, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві , Сумах та Чернігові, можна будь-яким зручним способом в інтернет-магазині sweet-home.com.ua. Адже наш магазин завжди запропонує кращий вибір домашнього текстилю високої якості, за доступною ціною, від перевірених та відомих виробників Туреччини і України.

Також хочемо зазначити приємний малюнок, виконаний в східному стилі, що нагадує орнамент. Використання натуральних барвників дозволяє малюнку глибоко вбиратися в волокна тканини, тим самим запобігаючи втрату насиченості кольорів. Комплект представлений в розмірі «Євро», має наступну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

Як і будь-який комплект білизни від турецького виробника TAC , дана модель упакована у фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Постільна білизна з сатину легко переносить часте прання, не втрачає колір і служить довгий час. Прати цей красивий спальний комплект рекомендуємо в прохолодній воді при температурі 30 про С, використовуйте якісні порошки й помягшувачі. Віджимайте при невисоких оборотах, 600 - 700 більш ніж достатньо. Гладити краще не сильно гарячою праскою, також можна просто розвісити і дати висохнути. Такі стандартні процедури, дозволять постільній білизні виглядати чудово навіть після 200 прання.

Інтернет-магазин sweet-home.com.ua пропонує найкращий турецький текстиль для вашого будинку. Купити постільну білизну TAC DELUX SATEN Rados можна оптом і в роздріб за найдоступнішою ціною в Україні.

Також ви можете придбати у нас ковдри і подушки, пледи і покривала, а також інший домашній текстиль від відомих турецьких і українських виробників.

Для економії вашого часу і коштів, ми зробили зручну форму замовлення і умови оплати, щоб ви могли насолодитися покупкою, створити в будинку атмосферу комфорту і затишку.

Деталі товару
21941

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Cc 01
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраве і стильно постільна білизна ARYA прикрасить Вашу спальню. Оригінальне поєднання кольорів доведеться Вам за смаком. Виріб виконаний з якісного сатину, який не втрачатиме лиску через велику кількість прань. Ваша...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0078 Вершкова троянда
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна з великими трояндами стане приємним придбанням для Вас і Ваших близьких. Комплект виконаний з бязі, що дозволить Вам насолоджуватися мякістю бавовняної тканини тривалий час. Такий комплект...
Комплект постельного белья жаккард с кружевной каймой,TF B 0013
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни турецького виробництва, подарує Вам комфортний сон і відпочинок, а також стане оригінальним доповненням вашої спальні. Мяка тканина сатин має високу щільність і мякість, легко...
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Потрібно купити постільна білизна, яке відповідало б останнім модним тенденціям? Тоді зверніть увагу на комплект постільної білизни First Choice ranforce RIELLA від популярного турецького виробника текстильної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти