Артикул:
21938

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Aden

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам новинку цього року, чудове постільна білизна TAC DELUX SATEN Aden від відомого турецького виробника. Комплект виконаний в мінімалістичному стилі, але прикрашений яскравим принтом, у вигляді тропічних квітів і листя пальми.

Модель зроблена з щільної і мякої тканини сатин, і є частиною серії постільної білизни Delux Saten. Турецький виробник і відомий бренд TAC в своїй продукції завжди використовує натуральну сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку.

Сатин Делюкс один з кращих видів тканини, що забезпечують максимально приємні відчуття від сну і відпочинку. Бавовняна тканина легко пропускає повітря, завдяки сплетіння ниток це все той же сатин, але особлива технологія дозволяє робити його тонше, мякше і надає тканині ефект атласу. Модель TAC Aden стане приємним придбанням і гідною прикрасою вашої спальні. Поєднання яскравого малюнка і приглушеного білого тла внесе свіжість в інтерєр, наповнить кімнату атмосферою розслабленості і млості.

Купити комплект білизни TAC DELUX SATEN Aden можна будь-яким зручним для вас способом в нашому інтернет-магазині sweet-home.com. ua. Також ви можете до цього комплекту купити ковдру або подушки. Ми завжди раді запропонувати широкий асортимент домашнього текстилю.

Спальний комплект TAC Aden представлений в одному розмірі «Євро», так як виробник не випускає цю модель в інших розмірах. Комплектація стандартна:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Це один з не багатьох комплектів, де виробником передбачені чотири наволочки, що безумовно додасть затишку в вашої спальні. Також виробник комплектує цей спальний набір подарунковим упакуванням з щільного картону, оформленої у фірмовому стилі.

Також такий комплект Беля не соромно подарувати рідним і близьким, і колегам по роботі на будь-яке свято.

прати постільну білизну з бавовни легко і просто. Це стандартна прохолодна вода в 30 про С, якісний пральний порошок, щадний віджим та сушка в добре розгорнутому вигляді поза прямих сонячних променів, сильно гарячих обігрівачів і радіаторів. Гладити або не прасувати це на ваш розсуд, але при прасуванні краще використовувати середню температуру нагрівання праски. Всі стандартні рекомендації вказані на бирці від виробника.

Наш інтернет-магазин давно займається оптово-роздрібному продажі текстилю для дому, і ми завжди раді запропонувати нашим покупцям кращі турецькі вироби для будинку високого якості і за доступною ціною.

постільна білизна TAC DELUX SATEN Aden Ви можете оптом і в роздріб, скориставшись або формою швидкого замовлення або кошиком. І наші менеджери звяжуться з вами протягом декількох хвилин, щоб уточнити умови оплати і доставки.

Доставка здійснюється в будь-яке місто України, наступними транспортними компаніями: Нова Пошта, Делівері та Інтайм. В середньому терміни доставки займають від 2 до 3 днів.

Деталі товару
21938

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский  j 2
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Морська губка Спанч Боб і його друзі складуть чудову компанію Вашій дитині під час його сну і відпочинку. Даний комплект постільної білизни для дітей зроблений з міцного і мякого сатину, який дозволить дитині...
Комплект постільної білизни Love You Шанель-2
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Шанель від відомого турецького виробника домашнього текстилю виконаний в дуже ніжних тонах. Красиві рожеві орхідеї і приємний мякий сатин справлять на Вас незабутнє враження....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-gatsby
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home GATSBY має оригінальний зовнішній вигляд, чудовий шовковий верх підодіяльника доповнений сатиновим низом з кращого мякого бавовни. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти