Артикул:
21924

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Rados чорний

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
5 745,31 грн 5 923,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для комфортного сну і відмінного відпочинку ми раді запропонувати Вам ефектне постільна білизна TAC DELUX SATEN Rados від відомого турецького виробника. Це комплект білизни виконаний в ефектній чорному кольорі, прикрашений оригінальним малюнком в етнічному стилі білого кольору. Такий контраст дозволить легко прикрасити сучасну спальню, а мяка тканина сатин з легким блиском лише додає привабливості даної моделі.

Це постільна білизна безумовно заслуговує вашої уваги. Його основа це мяка тканина сатин Діджитал, на основі стовідсоткового бавовни, що безсумнівно, подарує вам тільки приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню стійкість до зминання і утворення катишек, саме за це цінуються вироби на основі сатину, і тому так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Ефектна чорне забарвлення цього комплекту легко прикрасить інтерєр вашої спальні. Елегантний орнамент, легко створює потрібну атмосферу в спальні і стає гідним доповненням декору. При виробництві цього постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість і насиченість кольорів навіть після декількох сотень прань. Це білизна прослужить Вам дуже довго.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Rados можна оптом і в роздріб, але наявність краще уточнити у наших менеджерів, так як модель дуже затребувана. В інтернет-магазині Sweet Homeдля вас завжди кращі моделі білизни і вибір, зручний каталог і доступна ціни на будь-який товар. Ми зробили все для економії вашого часу і грошей. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки турецького текстилю для дому від найвідоміших брендів і торгових марок.

Модель постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Rados представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро» і «Сімейний», і має стандартну комплектацію:

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220 см,

Простирадло - 240 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 см - 2 шт.,

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації від виробника по догляду за постільною білизною з тканини сатин, зазначені на етикетці, дуже прості і зручні:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • використовується йте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Rados можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Homeпредлагает своїм покупцям краще постільна білизна для будинку від найвідоміших турецьких виробників. Тут Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та набори, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21924

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC  Santiago
rating 0 відгуків
3 855,00 грн
Представляємо Вам чудовий постільний комплект Tac Santiago від турецького виробника. Рослинний малюнок перетворить спальну кімнату, він заповнить простір відчуттям чистоти і весни. На такій постільній комплекті Вам...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Мрія"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З набором постільної білизни Love you "Мрія" , Ви опинитеся в своїх снах на блакитний берег! Підодіяльник синьо-блакитного кольору і прикрашений серцем у вигляді хвилі, всередині якого фотозображення тропічного...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Bona
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові тюльпани прикрашають постільну білизну від торгової марки Arya. Таке постільна білизна перетворить Вашу спальню і подарує гарний настрій. Сатин порадує своєю високою якістю, міцністю і мякістю тканини....
Комплект постільної білизни мікрофібра 3D, Проміс BV M 0033
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі комплект постільної білизни, який подарує приємне романтичний настрій і збереже тепло Ваших почуттів. Реалістичне зображення пари кілець, троянд і пелюсток виглядають дуже красиво. Комплект...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти