Артикул:
21901

Постільна білизна TAC normal saten Luzon

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чудовий комплект постільної білизни TAC normal saten Luzon, забезпечить вам комфортний сон і відпочинок. Зроблено комплект одним з кращих турецьких виробників - фабрикою ТАС. Поєднання теплих відтінків радує погляд, цікавий орнамент наповнить інтерєр вашої спальні відчуттям затишку, а мяка гладь сатиновою тканини підкорить вас на довгий час.

Постільна білизна виконано з мякої і міцної тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни. Сатин відрізняється від аналогів високою щільністю і стійкість до зминання, він добре переносить часте прання При цьому тканина залишається мякою і гладкою на довгі роки. Тому вироби і постільна білизна з сатіновйо тканини, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Ви оціните якість даного комплекту з першого разу, гладкий на дотик з легким ефектом шовку, він підкорить вас надовго. При фарбуванні тканини використовуються натуральні барвники, а спеціальна технологія нанесення малюнка за допомогою гарячого преса, дозволяє фарбі глибоко вбиратися в волокна тканини, забезпечуючи насиченість кольорів на довгий час.

Постільна білизна TAC normal saten Luzon за доступною ціною в Україна, можна оптом і в роздріб в нашому магазині. Інтернет-магазин Sweet Home - це завжди широкий вибір постільної білизни та текстилю для дому високої якості, від найвідоміших турецьких виробників. Зручний каталог та форма замовлення, допоможуть заощадити час, а швидка доставка будь-транспортною компанією, дозволить отримати замовлення протягом 2 - 3 днів з моменту оплати.

Також, хочемо звернути вашу увагу на те, що в модель постільної білизни TAC normal saten Luzon представлена в декількох розмірах, і нижче можна побачити їх комплектації:

полуторний

Підковдра - 160 х 220 см,

Простирадло, на гумці - 100 х 200 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220 см,

Простирадло - 230 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 см - 2 шт .,

Простирадло - 230 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин , допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірений Перші якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Ви можете купити комплект постільної білизни TAC normal saten Luzon оптом і в роздріб в нашому спеціалізованому магазині, за доступною ціною і в будь-який час.

Асортимент інтернет-магазину Sweet Home - це широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю , від відомих турецьких виробників, високу якість і найкраща ціна в Україні. Тут ви знайдете всілякі подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи з натуральних матеріалів, і інший текстиль для дому.

Доставку здійснюємо по всій території України, в будь-яке місто і населений пункт, практично будь-який транспортною компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21901

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин Баунти
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Love You сатин Баунті - подарувати повноцінний відпочинок і відмінний настрій. Виконано в синьо - зеленому кольорі із зображенням острова і парусника в океані. Зроблений з...
1 951,00 грн
Пропонуємо вам чудовий комплект постільної білизни Мілана Hotel Stripe від українського виробника. Комплект зроблений з мякого сатину на основі 100% натурального бавовняного волокна, кожне постільна прикрашено 11...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0026
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з сатину від турецького виробника, прикрашене яскравими логотипами і кліткою. Зроблене з сатину високої якості, таке постільна білизна подарує Вам чудовий сон і відпочинок. А яскравий...
Комплект постільної білизни Dream сатин Akantha
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В цьому комплекті Dream сатин Akantha використано класичне поєднання чорного і білого. Красиві візерункові малюнки виконані способом аплікації. Контрастність кольорів моделі підкреслює вишукана вишивка чорним шовком...
Постельное белье Cotton Box BEBEK DENİZCİ MAVİ
rating 0 відгуків
638,00 грн
Дитяча постільна білизна Cotton Box BEBEK DENİZCİ MAVİ в ліжечко стане приємним придбанням для Вас і запорукою міцного і комфортного сну для Вашого малюка. Турецький виробник використовував мяку тканину ранфорс з...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Трійка"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Не тільки чари природи можуть служити створенню краси. Дизайн Вашої спальні буде найбільш незвичайним, якщо Ви використовуєте таке постільна білизна, як Love You "Трійка" . Відважна трійка на ліжку - це нестандартне...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти