Артикул:
21900

Постільна білизна TAC normal saten Ratna

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шукайте якісний комплект білизни, який буде радувати вас довгі роки своїм красивим зовнішнім виглядом і мякістю. Тоді ми раді запропонувати Вам постільна білизна TAC normal saten Ratna, створене відомим турецьким виробником ТАС з мякої тканини сатин. Красиві і насичений ліловий фон прикрашений великим малюнком з чудових піря, створюючи картину легкості і невагомості. Така білизна може стати гідною прикрасою інтерєру будь-якої спальні.

Комплект зроблений з тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що робить його міцним, легким і дуже мяким. Ми впевнені, що сон і відпочинок на ньому, безсумнівно, подарують вам гарний настрій і заряд бадьорості на цілий день. Висока щільність тканини надає сатин високу стійкість до зминання і частого прання. Тому постільна білизна зроблене на основі сатину, так популярно серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Висока якість також відбивається і на довговічності даного білизни. При фарбуванні тканини використовуються натуральні барвники, які завдяки спеціальній технології нанесення малюнка, глибоко вбираються в волокна і надовго забезпечують яскравість і насиченість кольорів. Безсумнівно, що такий комплект білизни буде радувати вас довгі роки.

Купити комплект постільної білизни TAC normal saten Ratna можна оптом і в роздріб по всій Україні. Наш інтернет-магазин ми завжди може запропонувати відмінний турецька текстиль для дому від відомих турецьких виробників за найкращою ціною.

В нашому каталозі модель постільної білизни TAC Ratna представлена в декількох розмірах, і нижче можна побачити її комплектацію:

полуторний

Підковдра - 160 х 220 см,

Простирадло, на гумці - 100 х 200 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220 см,

Простирадло - 230 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Це одні з найпопулярніших і поширених розмірів серед турецького постільної білизни, тому до такого комплекту ми можемо запропонувати також євро подушки і ковдри.

Рекомендації від виробника по догляду за постільною білизною з тканини сатин, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні поро шки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Інтернет-магазин Sweet Home давно спеціалізується на продажу домашнього текстилю та може запропонувати своїм покупцям широкий вибір таких виробів як: постільна білизна, подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи і інший текстиль для дому високої якості і за доступною ціною .

Комплект постільної білизни TAC normal saten Ratna можна купити оптом і в роздріб за доступною ціною, перебуваючи в будь-якій точці України. І наші менеджери із задоволенням допоможуть з вибором розміру, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну службу доставки.

Доставку здійснюємо по всій території України, в будь-яке місто і населений пункт, практично будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21900

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Nirvana
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин - люкс Nirvana , виконане в індійському стилі в чорно - червоних тонах сподобається Вам з першого погляду. Мякий і легкий сатин - люкс надає такому постільній білизні особливий шарм, а...
Постельное белье TAC DIGITAL saten Carly
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 276,66 грн 3 378,00 грн
З радістю пропонуємо Вам оригінально прикрашений комплект постільної білизни з сатину, від відомого турецького виробника. Якісний і мякий сатин бежевого кольору, прикрашений яскравими червоними квітами, така...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти