Артикул:
21805

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box MEGAN

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 266,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box MEGAN від турецького виробника з світовим імям. Продукція широко відома далеко за межами своєї батьківщини і займає лідируюче місце за попитом. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Ніжний дизайн білизни в відтінках рожевого кольору наповнить атмосферу теплом і затишком. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Верх підодіяльника виконаний у вигляді стьобаного покривала, в якості наповнювача використовується синтепон. Наволочки і підодіяльник прикрашені красивим рослинним орнаментом з вензелями, простирадло однотонна - рожевого кольору. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна, це невідємний текстиль в кожному будинку, який використовується щодня. Пропоноване виріб здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральна бавовняна тканина не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Ранфорс виробляють з тонких бавовняних ниток, які скручують в одну міцну нитку. Таким чином, полотно виходить ніжним і міцним одночасно. Текстиль рівно лягати на поверхню, без складок і заломів. Запропоновану модель можна використовувати без покривала, постіль завжди буде виглядати доглянуто і охайно, білизна практично не мнеться.

Виріб характеризується прекрасними властивостями терморегуляції, не залежно від температури в кімнаті, сплячий буде відчувати максимальний комфорт. У спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а взимку огорне теплом. Що виділяється тілом рідина швидко вбирається, завдяки високій гігроскопічності матеріалу. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, і не накопичує статичну електрику.

Текстиль з ранфорса не вимагає спеціального догляду, все забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати білизна навиворіт перед пранням. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. Білизна зберігає свій привабливий зовнішній вигляд, кольору і форму навіть після 300 циклів прання.

Пропонований комплект високоякісної постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль порадує всю сімю і стане вигідним придбанням. Слід сказати, що постільна білизна - це актуальний і універсальний подарунок для друзів і родичів. Виріб можна подарувати з приводу, будь то День народження, Весілля, Новий рік або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
21805

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Arya Печатное  Hadsund Рожевий
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна і прикрасити ніжними фарбами Вашу кімнату? Комплект постільної білизни Hadsund зшитий всесвітньо відомим виробником текстильної промисловості Arya. Полотно ніжно-рожевого кольору...
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Lila від турецького виробника. Зроблено комплект з мякою і міцною тканини ранфорс, що забезпечує максимально приємні відчуття від сну і відпочинку....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти