Артикул:
21801

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box ELENA

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 106 бали. Ваш кошик буде загальним 106 бали який можна перетворити на ваучер на 106,00 грн.

2 124,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box ELENA виготовлено з 100% бавовни вищого гатунку, тканину виконання - ранфорс. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. Продукція торгової марки користується великою популярністю і любовю споживачів. Комплект має гарне дизайнерське оформлення, основними кольорами є білий і персиковий. Зовнішня сторона підодіяльника виконана у вигляді стьобаного покривала, в якості наповнювача використовується синтепон. Наволочки і підодіяльник прикрашені квітковим і етнічним орнаментом. Білизна виглядає дуже ошатно і свіжо, стане прикрасою будь-якого інтерєру спальні. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ранфорс - це прекрасна тканина, яка є різновидом бавовняної матерії. Полотно відрізняється високою щільністю переплетення сильно скручених бавовняних волокон. Текстиль ніжний і гладенький на дотик і при цьому міцний і стійкий до розривів. Білизна з ранфорса не викликає алергічних реакцій та подразнень. Виріб красиво драпірується і не мнеться під час використання. Запропоновану модель можна використовувати без зовнішнього покривала, ліжко завжди буде виглядати охайно і красиво.

Текстиль володіє чудовими споживчими властивостями, серед інших висока гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом біологічна рідина швидко вбирається, і виводитися назовні, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Шкіра добре насичується киснем, що сприяє правильної регенерації клітин, виключається виникнення парникового ефекту. Поверхня не накопичує статичну електрику і пил. Комплект підійде для всесезонного використання. Влітку білизна подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Виріб не вимагає спеціального догляду, білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати праскою зі зворотного боку.

Купити шикарний комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль порадує всіх членів сімї, подарує тільки приємні емоції. Постільна білизна - це чудовий варіант дорогого подарунка для друзів і родичів. Виріб можна подарувати з приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або Весілля. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, білизна не виходить з моди і не має строків давності.

Деталі товару
21801

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Орхідея"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни "Орхідея" - прекрасне рішення для тих, хто любить світлі тони і орхідеї! На білому тлі зображені світло-зелені орхідеї з червоними елементами. Дві наволочки аналогічної забарвлення....
КПБ  Amor Paris Vanessa pembe евро
rating 0 відгуків
5 910,00 грн
Купити вишуканий комплект постільної білизни Amour Paris Vanessa pembe від турецького виробника - зробити інтерєр спальні розкішним і по-королівськи красивим. Матова стриманість, світлий колір, шовковий блиск і ніжне...
Комплект постільної білизни HOBBY Ranforce Dream
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна від ТМ Hobby - відмінне рішення для Вас і Ваших близьких. Турецький виробник постарався зробити його кращим серед схожих. Чудовий дизайн і оформлення, поєднуються з мяким ранфорса, що...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Весна"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You сатин "Весна" - відмінне рішення для прикраси Вашої спальної кімнати. Таким постільною білизною можна радувати як себе, так і своїх близьких. Оригінал буде виглядати добре в будь-якому...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти