Артикул:
21797

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box SANDY

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником Cotton Box SANDY від провідного турецького виробника з світовим імям. Текстиль на 100% складається з Егейського бавовни, тканина виконання - ранфорс. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. Верх підодіяльника виконаний у вигляді стьобаного покривала, в якості наповнювача використовується синтепон. Білизна виконано у відтінках рожевого кольору, простирадло однотонна, а наволочки і підодіяльник прикрашені красивою квітковою композицією з ніжних троянд. Виріб стане прикрасою будь-якого інтерєру, наповнивши спальню атмосферою легкого літнього вечора. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс, є новою розробкою фахівців текстильної промисловості. Матеріал володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і вже встиг завоювати любов і довіру споживачів. Тканина характеризується високою щільністю переплетення спеціально оброблених бавовняних ниток. Полотно матове, гладеньке і ніжне на дотик, красиво драпірується і рівно лягати на ліжко без складок і заломів. Для забарвлення і нанесення малюнка виробник використовує високоякісні стійкі барвники, які відповідають санітарним нормам. Текстиль не викликає алергії і подразнень.

Білизна володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Поверхня не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на серцево - судинній системі. Матеріал здатний підтримувати оптимальний тепловий баланс, не залежно від температури в кімнаті. У спекотні літні ночі білизна подарує прохолоду і свіжість, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль простий у використанні і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Білизна рекомендується прати при температурі води 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Перед першим використанням дуже гарне прополоскати в холодній воді. Сушити білизну слід при природних умовах в ретельно распрямления вигляді. Виріб добре зберігає форму і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Шикарний комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Демократичні ціни приємно здивують покупців і зроблять покупку ще більш вигідною. Текстиль послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Постільна білизна є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю та точно в нагоді в кожному побуті. Виріб можна піднести родичам і друзям, кожен буде вдячний за виявлену турботу і увагу.

Деталі товару
21797

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Jival
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купивши постільна білизна HOBBY ранфорс Jival , Ви поринете в теплу літню атмосферу і легко прокинетеся з ранку. Квіти, що прикрашають комплект, немов намальовані пензлем художника. Тканина мяка і міцна, постільна...
КПБ  Laura  Bella  bamboo 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни і дивовижно красивим обємним малюнком Laura Bella bamboo 3D Вам сподобається. Ніжний і струмує сатин приємний на дотик. На такій постільній білизні відпочивати одне задоволення. У...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти