Артикул:
21792

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box AIR BALLOON

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 683,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект підліткового постільної білизни зі стегнами підодіяльником Cotton Box AIR BALLOON від турецького виробника. Торгова марка давно відома на світових ринках і користується великим попитом. Продукція відповідає встановленим санітарним нормам і критеріям якості. До складу виробу входить високоякісний 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Постільна пошито з тканин компаньйонів, які відмінно гармонують між собою. Основними в оформленні є білий, синій і червоний колір. Поверхня прикрашена великою кліткою, а також веселими зображеннями літачків і повітряних куль. Текстиль акуратно складний в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка володіє поліпшеними експлуатаційними властивостями. Щільність тканини в рази перевищує щільність бязі і льону. При цьому поверхня білизни ніжна і мяка, такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві сильно скручених бавовняних ниток. Текстиль володіє високою зносостійкістю і міцністю. Виріб трудносмінаемо і практично не мнеться під час використання, красиво драпірується.

Постільна білизна володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тіло вільно дихає, а виділяється біологічна рідина швидко ліквідується. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Комплект підійде для всесезонного використання, так як ранфорс наділений прекрасної функцією терморегуляції. У спеку білизна буде охолоджувати, а в холод зігрівати.

Постільна з ранфорса просто в побуті, будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням текстиль рекомендується прополоскати в холодній воді. Для продовження терміну експлуатації бажано використовувати мякі миючі засоби і вивертати вироби навиворіт. Сушити білизну слід при природних умовах в провітрюваному місці, попередньо добре розпрямивши поверхню. Текстиль добре зберігає форму і рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Купити чудовий комплект постільної білизни для хлопчика можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель чудово поєднує в собі високу якість і доступну ціну. Це прекрасний вибір для власного користування і в якості подарунка для друзів і родичів. Текстиль не виходить з моди і не має строків давності, його можна подарувати абсолютно всім і з будь-якого приводу, будь то День народження, Новий рік або будь-який інший урочистий випадок.

Деталі товару
21792

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  JAKARANDA  beyas
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Біле пишність! Саме так можна описати це постільна білизна від турецького виробника ТАС. Комплект зроблений з мякої жаккардової тканини високої якості і прикрашений гарними пелюстками, вишитими жаккардовой ниткою. Це...
Love You Детский td 141
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Яскравий Спанч Боб стане відмінною прикрасою дитячої кімнати Вашої дитини. Такий комплект постільної білизни - відмінне придбання для Ваших дітей. Він зроблений з сатину, одним з кращих виробників Love You. Комплект...
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете знайти і купити постільну білизну ніжного кольору? Тоді зверніть увагу на дійсно вартий комплект постільної білизни First Choice ranforce LAYLA від популярного виробника текстильної промисловості. Даний малюнок...
Комплект постельного белья Love You сатин br 23
rating 0 відгуків
3 026,00 грн
Купити благородний комплект постільної білизни Love You сатин br 23 - прикрасити елегантну спальню. Висока якість виконання і чудовий дизайн подарують Вам комфорт і відмінний настрій. Виконано з високоякісного...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти