Артикул:
21789

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box PRIVATE

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником Cotton Box privatе від турецького виробника преміального домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Верх підодіяльника простеган у вигляді покривала, наповнювач - синтепон. Дизайн білизни в морській тематиці виглядає дуже привабливо і наповнює атмосферу свіжістю і легкістю. Білизна в відтінках блакитного кольору прикрашене цікавим принтом з імітацією різних поверхонь, великої клітини і компаса. Текстиль акуратно упакований в подарункову упаковку від виробника.

Постільна білизна є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Поряд з іншими постільними речами простирадла, підковдри і наволочки допомагають створити зручні умови для здорового сну. Пропонований комплект відповідає високим європейським стандартам якості і встановленим санітарним нормам. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини з високою щільністю переплетення скручених бавовняних ниток. Особлива технологія виробництва наділяє текстиль унікальними властивостями і якостями.

Поверхность білизни гладенька і ніжна, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Тканина стійка до розривів, комплект прослужить близько 10 років активної експлуатації. Текстиль не викликає алергії і не накопичує статичну електрику. Білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Головною особливістю ранфорса, вважається його здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. У літню спеку текстиль порадує освіжаючою прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Ранфорс дуже міцний і зносостійкий матеріал, він простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати білизна навиворіт. Текстиль швидко сохне при природних умовах, зберігаючи свою форму, кольори і привабливість. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони на середній температурі праски.

Шикарне постільна білизна можна придбати в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Пропонований комплект стане прекрасним вибором в власний будинок і послужить універсальним подарунком на всі випадки життя. Текстиль можна піднести друзям і родичам по будь-якого приводу і нагоди, будь то ювілей, Весілля або Новий рік. Виріб стати в нагоді в кожному будинку і буде активно використовуватися.

Деталі товару
21789

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Лілія"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ніжний дизайн постільної білизни Love You сатин "Лілія" буде красиво поєднуватися з будь-яким інтерєром! Лицьова сторона підодіяльника прикрашена ліліями кремового кольору і візерунком у вигляді гілочок. Зворотний...
Постельное белье Cotton Box SATEN BANAR
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Порадуйте себе незабутньою мякістю сатиновою тканини з новою постільною білизною Cotton Box SATEN BANAR від турецького виробника. Основний бежевий колір постільної легко впишеться в інтерєр вашої спальні і стане...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0033
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мечтаете об віддихе на солнечно острови , який окружен лазурними водомі i белими пляжами ? Це постільно бельё як raz для таких мечтателей . Приватна текстура і рисунок...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти