Артикул:
21786

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box QUEEN

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box QUEEN від виробника з світовим імям. Турецька торгова марка славиться високою якістю своєї продукції і неординарними дизайнерськими рішеннями в оформленні продукції. Комплект пошитий з ранфорса, до складу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Верх підодіяльника простеган у вигляді покривала, наповнювач - синтепон. Текстиль виконаний в яскравих відтінках рожевого кольору і прикрашений малюнками в стилі печворк. Комплект порадує молодих дівчат і стане прикрасою спальної кімнати. Поставляється у фірмовій упаковці з логотипом.

Постільна білизна важливий атрибут домашнього текстилю, який використовується щодня. Від якості продукції багато в чому залежить якість сну і відпочинку. Пропонований комплект володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями, здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання. Текстиль не накопичує статичну електрику, що сприятливо відбивається на всьому організмі.

Ранфорс - це щільний і дуже міцний матеріал з прекрасною гладенькою поверхнею. Виріб практично несмінаемості, ліжко завжди буде виглядати свіжо і привабливо. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Білизна НЕ буде парити в спеку і допоможе зігрітися в холодні ночі.

Догляд за постільною білизною з ранфорса дуже простий і не завдасть додаткових турбот. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі води 30 - 40 градусів. Перед першим використанням бажано прополоскати білизну в прохолодній воді. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду білизна слід вивертати навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах провітрюваному місці. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати праскою зі зворотного боку.

Купити прекрасний комплект підліткового постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, та і в роздріб. Текстиль стане чудовим придбанням для власної дитини і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Виріб можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Текстиль не має термінів давності і завжди в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
21786

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  Ranforce  Selby pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одне чудове постільна білизна турецького виробництва виконане в стилі хенд-мейд. Гарний малюнок прикрашає якісну мяку тканину ранфорс на основі натурального бавовняного волокна. Торгова марка Tac Ranforce Selby...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-peony
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home Peony зробленого з мякого сатину-люкс, що подарує чудовий сон і відпочинок. Турецький виробник використовував кращий сатин на основі натуральної...
Комплект постельного белья TAC DISNEY Winx Flora Colour
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чарівний комплект постільної білизни для дітей Tac Disney Winx Flora Water Colour вище всяких похвал. На постільній білизні зображена героїня мультфільму "Винкс", Флора. Такий комплект безсумнівно сподобається...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти